1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PINARDAN TİRMEN KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ
PINARDAN TİRMEN KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ

PINARDAN TİRMEN KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ

Demokrat Parti Ulusal Güçler Serdarlı Belediye Başkan adayı Özel Pınardan ile Belediye Meclis Üyeliği adayları Tirmen köyünü ziyaret etti.

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Serdarlı Belediye Başkan adayı Özel Pınardan ile Belediye Meclis Üyeliği adayları Tirmen köyünü ziyaret etti.

DP-UG’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Pınardan ve ekibi, ziyarette yaptığı konuşmalarda, 30 Haziran’dan itibaren Serdarlı hangi hizmeti alıyorsa, köylerde yaşayanlara da o hizmetlerin gideceğini ve bugüne kadar hep arka planda kalan köylerin artık ön plana çıkacağını söyledi.

Genelde ülke, özelde Serdarlı ve Serdarlı Belediyesi’ne bağlı köylerde vatandaşın ve gençlerin en büyük probleminin işsizlik olduğunu belirten Pınardan, köylünün geçim kaynağının tarım ve hayvancılık olduğunu, ancak bu sektörlerin yeterince teşvik edilememesi nedeniyle halkın yarınından endişe duyup, mutsuz olduğunu belirtti.

Pınardan, Tirmen’e içerisinde düğün salonu, gençlik merkezi, muhtarlık ve belediye şubesinin var olduğu çok amaçlı tesis sözü verdi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.