1. HABERLER

  2. SPOR

  3. PİRO VEDA EDİYOR
PİRO VEDA EDİYOR

PİRO VEDA EDİYOR

Çetinkaya file bekçisi Hasan Piro sezon sonu;

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya’nın başarılı file bekçisi Hasan Piro sezon sonunda takımdan ayrılıyor. Son 10 yılın en iyi kalecileri arasında yer alan Hasan Piro’nun sezon sonunda serbest transfer hakkından yararlanacağı ve gelecek olan tekliflere açık olduğu öğrenildi.
Tecrübeli file bekçisinin her zaman şampiyonluk hedefi olan takımlarda forma giymek istediği bilinse de Piro, bu sezon Çetinkaya’nın yaşadığı sıkıntılar sonrasında takıma sırtını dönmedi ve takımda kaldı. Hasan Piro’nun önümüzdeki sezon  şampiyonluk hedefi olan bir takıma transfer olması bekleniyor.

Talibi çok
Son 4 sezondur Çetinkaya forması giyen ve burada iki lig şampiyonluğu, bir de kupa şampiyonluğu yaşayan Hasan Piro’ya birçok takımın da talip olduğu öğrenildi. Sezonun tamamlanmasıyla birlikte transfer görüşmelerine başlaması beklenen Çetinkaya kaptanının tercihi merak konusu.

Piro’yu alan yaşadı
Zira Hasan Piro’yu transfer eden takımın kaleci pozisyonunda hiç  başı ağrımayacak. Bunun en büyük göstergesi ise Hasan Piro’nun uzun lig maratonunda istikrarlı bir görüntü sergilemesi ve hemen hemen her sezon ‘kalesinde en az gol gören kaleci’ olması.

Hep şampiyonluklar yaşadı
Hasan Piro özellikle Lapta’nın şampiyonluğa oynadığı dönemdeki formuyla büyük takımların dikkatini çekmiş ve o dönemden sonra da şampiyonluk hedefi içerisinde olan takımlarda ter döktü. 31 yaşındaki file bekçisi Gönyeli’nin ligi domine ettiği ve kupalara ambargo koyduğu dönemde de kırmızı beyazlıların formasını giymişti ve buradaki performansıyla milli takımın değişmez ismi olmuştu. Tecrübeli eldiven son yıllarda ortaya koyduğu performansla otoriteler tarafından ‘ligin en iyi kalecisi’ olarak lanse ediliyor.

YD

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.