1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PİYASALARDA HAREKETLİLİK!
PİYASALARDA HAREKETLİLİK!

PİYASALARDA HAREKETLİLİK!

Dövizde son durum...

A+A-

Tarihi 24 Haziran seçimlerinin ardından doların piyasadaki hareketliliği de günden güne değişiyor. Vatandaşlar doların, euronun ve döviz kurunun durumunu araştırırken dolar kaç TL? Dolar kuru ne kadar oldu? Döviz kuru ne kadar? sorularına da cevap arıyor. İstanbul serbest piyasada dolar 4,6230 liradan, euro ise 5,3900 liradan güne başladı. İşte güncel döviz kurları...

Yurttaşlar Türkiye ekonomisindeki durumu merak ediyor ve dolar ne kaç tl? döviz kuru ne kadar? euro ne kadar? sorularına cevap arıyorlar. Biz de sizler için derlediğimiz haberimizde doların ve euronun durumu ile döviz kurlarını ele aldık. 24 Haziran seçiminin ardından piyasalar yeni ekonomi yönetiminin şekillenmesini bekliyor.

Bankalararası piyasada dolar/TL 4,62 civarında seyrediyor. Seçim sonuçlarının hemen ardından 4,54'ün altına kadar inen dolar daha sonra 4,70 civarına yükselerek dalgalanmıştı. TL dün gelişmekte olan ülke para birimleri arasında en iyi performansı göstererek 4,62 seviyesine indi.

Euro/TL de 5,39 civarında hareket ediyor.

Son birkaç günde Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) dış ticaret politikası hakkındaki endişelerle iki haftanın en düşük seviyelerine gerileyen dolar uluslararası piyasalarda dün toparlandıktan sonra bugün yatay seyrediyor.

Dünkü kapanışta doların satış fiyatı 4,6420 lira, avronun satış fiyatı ise 5,4110 lira olmuştu.

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.