1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PİYASAYA SATIYORLARDI
PİYASAYA SATIYORLARDI

PİYASAYA SATIYORLARDI

Gümrüğe beyan edilmeyen çok sayıda cep telefonu ve el kamerası ele geçirildi.

A+A-

Girne’de aldığı bir ihbarı değerlendiren polis, çok sayıda kaçak el kamerası ve cep telefonu satışı yapıldığını tespit etti. 

Meseleyle ilgili önceki gün gözaltına alınan Yaşar Kaçan, Bülent Tolun, Cüneyt Tolun, Doğukan Yesmelliler ve Celal Yesmelliler isimli zanlılar, dün mahkemeye çıkarıldı ve ileride yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

Girne Kaza Mahkemesi’nde görülen teminat duruşmasında polis memuru Ömer Yavuz, yeminli ifade vererek, olguları aktardı.

Ömer Yavuz, aldıkları bir ihbar sonucu yaptıkları operasyonda gümrüğe beyan edilmemiş 34 adet üzerinde Sony yazan el kamerası ile 3 adet üzerinde Iphone yazan cep telefonu ele geçirildiğini ifade etti. 

Zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını ifade eden Yavuz, ileride yargılanacak olan zanlıların teminat şartlarını yerine getirmeleri şartıyla cezaevine gönderilmelerini istedi.

Ceza Davaları Yargıcı Şerife Katip Kır, ileride yargılanacak olan zanlıların mahkemede hazır olmalarının sağlanması için, yurtdışına çıkışlarının yasaklanıp, seyahat belgelerine el konulması ve şahsi olarak 5’er bin TL’lik kefalet senedi imzalamaları karşılığında serbest bırakılmalarına emir verdi.

Kaynak:KIBRIS

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.