1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. PKK'LI CANLI BOMBA ATATÜRK HAVALİMANI'NDA YAKALANDI
PKK'LI CANLI BOMBA ATATÜRK HAVALİMANI'NDA YAKALANDI

PKK'LI CANLI BOMBA ATATÜRK HAVALİMANI'NDA YAKALANDI

PKK'lı canlı bomba Atatürk Havalimanı'nda yakalandı

A+A-

Terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı yapılanması içinde yer alan ve örgütünün elebaşı Murat Karayılan ile arası iyi olduğu bilinen 'Amara' kod adlı Ebru Fırat, Atatürk Havalimanı'nda yakalandı. Ebru Fırat'ın yakalanmadan önce bomba eyleminde bulunacağı yönünde ihbar alındığı öğrenildi.

CANLI BOMBA EYLEMİNDE BULUNACAĞI YÖNÜNDE İHBAR ALINDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı İstihbarat Şube ekipleri, Ebru Polat'ın canlı bomba eyleminde bulunacağı ihbarını alması üzerine başarılı bir operasyon sonucu kadın teröristi Atatürk Havalimanı'nda yakalayarak gözaltına aldı. Terör örgütünün Suriye yapılanması içinde görev aldığı bilinen Ebru Fırat'ın Diyarbakır'dan İstanbul'a geleceği ihbarını alan İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, bu bilgi doğrultusunda Atatürk Havalimanı'nda operasyon için düğmeye bastı. Yapılan çalışmalarda PKK terör örgütü mensubu Ebru Fırat'ın Atatürk Havalimanı'na indiğini tespit eden ekipler, havalimanında yaptıkları başarılı bir operasyonla teröristi yakalayarak gözaltına aldı. Diğer yandan terör örgütü elebaşı Murat Karayılan ile birlikte çekilmiş olan bir fotoğrafı medyada yayınlanan Ebru Fırat'ın canlı bomba eyleminde bulunacağına dair ihbar alındığı öğrenildi.

1-018.png

Yakalanarak gözaltına alınan Ebru Fırat, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilerek Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.