1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PLAJ FARELERİ POLİSE SALDIRDI
PLAJ FARELERİ POLİSE SALDIRDI

PLAJ FARELERİ POLİSE SALDIRDI

Plaj fareleri polise saldırdı

A+A-

Plajda bir süredir devam eden cep telefonu hırsızlıklarının şüphelileri olan iki kişi, alınan ihbar üzerine plaja giden iki polis memuruna saldırınca, “makul güç” kullanılarak tutuklandı.
 
Elmas TOKAY

Girne’deki Kervansaray Plajı’nda bir süredir meydana gelen cep telefonu hırsızlıklarının failleri olduklarından şüphelenilen Zakirjan Hudaykuliyev ve Roman Bazarov isimli iki kişi, alınan ihbar üzerine plaja giden iki polis memuruna saldırınca, “makul güç” kullanılarak tutuklandı.

Dün Girne Kaza Mahkemesi’nde yargıç huzuruna çıkarılan iki zanlı, tahkikat amaçlı üç gün tutuklu kalacak.

Polise saldırdılar

Girne Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Gökan Asafoğulları’nın huzurunda görüşülen davada, Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis çavuşu Ömer Faruk Şengil, iddia makamının tanığı olarak şahadet verdi. Şengil, zanlıların “sirkat”, “polisi darp”, “görevinden men” ve “rahatsızlık” suçlarından methaldar olduklarını kaydetti.  Girne Polis Müdürlüğü’ne önceki gün bir telefon geldiğini kaydeden Şengil, bir süredir Kervansaray Plajı’nda meydana gelen cep telefonu hırsızlıklarıyla ilgili iki şüpheli şahsın yine plajda görüldüğü ihbarını aldıklarını söyledi. Şengil, Adli Şube’de görevli iki polis memurunun plaja giderek bu iki zanlıya kimliklerini gösterdiği anda, zanlı 2 Roman Bazarov’un, bir polis memurunun ayaklarına tekme attığını, diğer polis memurunun ise sağ yanağına yumruk atarak görevinden men ve ciddi şekilde darp ettiğini söyledi.

Makul güç kullanıldı

Zanlıların makul güç kullanarak, suçüstü gereği tutuklandığını kaydeden Şengil, tahkikatın yeni başladığını, plajda, 9-10 adet güvenlik kamerası bulunduğunu ve incelenesi gerektiğini anlattı. Şengil, zanlıların evlerinin de henüz aranmadığını kaydederek, bu durumda zanlıların üç gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Kıbrıs

 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.