1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Plajdaki dehşet aydınlanıyor: ''Melisa'nın canını ben aldım''
Plajdaki dehşet aydınlanıyor: ''Melisa'nın canını ben aldım''

Plajdaki dehşet aydınlanıyor: ''Melisa'nın canını ben aldım''

Plajdaki dehşet aydınlanıyor: ''Melisa'nın canını ben aldım''

A+A-

KOCAELİ’nin Kandıra İlçesi’ndeki Cebeci Plajı yakınlarında 17 yaşındaki Melisa Kolpar ile Ziya Yağcı'nın cesetleri bulundu. Genç kızın ölmeden önce dövüldüğü anlaşılan cansız bedeni kaldıkları çadırın içinde bulunurken, Ziya Yağcı'nın cesedi hemen yakındaki cankurtaran kulesinde iple asılı bulundu.

ANNESİNE NOT BIRAKTI
Cankurtaran izleme kulesinde cesedi bulunan 17 yaşındaki Ziya Yağcı'nın, kamp yaptıkları çadırda ölü bulunan ve kız arkadaşı olduğu iddia edilen 17 yaşındaki Melisa Kopar'ın annesine not bıraktığı belirlendi. Söz konusu notta, Melisa'nın annesinden özür dileyen Ziya'nın, “Biz Onur'a gidiyoruz. Can almak Allah'a mahsus fakat olan oldu bir kere. Kızının hiçbir kabahati yok. Sen sakın böyle bir şey yapma” yazdığı belirtildi.

Notta adı geçen Onur'un, Melisa ve Ziya'nın bir süre önce yaşamını yitiren ortak arkadaşları olduğu öne sürüldü.

MELİKE ÇADIRDA, ZİYA KULEDE
İstanbul başta olmak üzere yakın illerden günü birlik gelen ve çadır kuranların akın ettiği Kandıra’nın Karadeniz sahilindeki Cebeci Plajı’na bu sabah gelenler cankurtaran kulesinde birisinin asılı olduğunu gördü. Haber verilmesi üzerine jandarma ekipleri hemen olay yerine geldi.

Yapılan incelemede, asılı cesedin Ziya Yağcı'ya ait olduğu anlaşıldı. Bir süre sonra, Ziya Yağcı'nın sahilde bir kız arkadaşıyla birlikte çadırda kaldığı tespit edildi. Çadıra giden jandarma ekipleri burada Ziya Yağcı'nın aynı yaştaki kız arkadaşı Melisa Kolpar'ın da cesedini buldu. Melisa Kolpar, bazı dizilerde küçük rollerde dizi filimlerde yer almıştı.

 

1kibria724.jpg

Kandıra Cumhuriyet Savcılığı soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürürüyor.

2-kibris724.jpg

ŞOK ÖLÜMDE ÇARPICI DETAYLAR

Melisa Kolpar'ın ölümünden sonra sosyal medya hesaplarında paylaştığı karamsar mesajlar dikkat çekti. Melisa Kolpar, Instagram hesabında paylaştığı bir fotoğrafın altına yazdığı, "Canımın içi seni çok özledik. Hele ben hala senin kabrine gelemedim. O yüzden senin yanına gelmeye karar verdik çok az kaldı" mesajı dikkat çekti. Melisa Kolpar'ın Facebook hesabında ise takma ad kısmında 'ölü' ifadesi yer alıyor.

3-kibris724.jpg

OYUNCULUK YAPIYORDU

Melisa Kolpar'on Kocaeli'de bir cast ajansına kayıtlı olduğu ve Medcezir, Kaderimin Yazıldığı Gün ve Tatlı Küçük Yalancılar gibi dizilerde küçük roller aldığı öğrenildi. Ziya Yağcı'nın da aynı cast ajansında kaydının olduğu belirtiliyor.
AMCASI : ZİYA KİMSEYE ZARARI OLMAYAN BİR ÇOCUKTU
Yaşamını yitiren Ziya Yağcı'nın amcası Ahmet Yağcı yiğeninin kendi halinde sakin bir genç olduğunu söyleyerek, "Ziya düzgün, efendi kendi halinde yaşayan kimseye zararı olmayan bir çocuktu. Kız arkadaşıyla arada bir görüştüğünü duyuyordum. Yeğenimin dün gece saat 03.00 gibi erkek arkadraşlarıyla okey oynadığını biliyoruz. Kız gece mi geldi, nasıl geldi? Bu konuda bir bilgimiz yok. Yeğenimin herhangi bir sorunu yoktu. Rahmetli kız arkadaşının internete öldügünü yazdığı bir çocuk ismi var. Kimdir, nedir, ne zaman öldü onu da bilemiyoruz" dedi.

"ASTIM KRİZİ VARDI"
Genç kızın sınıf arkadaşının annesi olan Müsser Şapoğlu, 17 yaşındaki Melisa Kolpar’ın astım krizi olduğunu belirterek, “İzmit Namık Kemal Lisesi'nden kızımın sınıf arkadaşıydı. Kızın astım krizi var. Sinirlendiği zaman düşüp bayılıyor, ayıldıktan sonra hiçbir şey hatırlamıyor. 'Çok aşırı derecede sinirlenmem gerekiyor düşüp bayılmam için' demişti. Bir aydır buralarda kalıyordu. Taşkınlıkları yok kendi hallerinde çocuklar bunlar. Neşeli idiler, hayat dolu, kesinlikle üzüntüleri yoktu. Ama dün kız burada yokmuş, bir arkadaşı ölmüş, onun için kabrine gitmiş. Sosyal hesabında zaten yazıyormuş, 'kabrine gelmemize az kaldı' diye. Kendi kızım da diyor ki; asla bir şey yapacak biri değildi. Kızım olayı duymuş, beni aradı ve kesinlikle sevgilisi değildi diyor. Sahilde çadırda yaşıyorlardı, bir kız daha vardı yanlarında. 3 arkadaş olarak kalıyorlardı. O kızı geçen hafta gördüm ama yok buralarda. İkisi tek kalıyorlardı. İntihar etmiş olamazlar. Büyük ihtimalle tartışma olayında kız düştü başını çarptı, çocuk korktu” ifadelerini kullandı.

"20 GÜNDÜR ÇADIRDA KALIYORLARDI"
Gençlerin yaklaşık 20 gündür çadırda yaşadığını anlatan Deniz Öz, “Arkadaşlar 20 günden beri buradaki çadırda yaşıyorlar. İki tane çadır vardır burada. Bu sabah olayı duyduk, genç ileride kendini asmış, kız arkadaşı da çadırda ölü bulundu. Sabah jandarma geldi baktı çadırı toparladılar götürdüler. Gençleri sadece görmüşlüğümüz var, buralarda geziyorlardı. Sabah duyduk böyle bir olay olmuş, çok üzüldük” diye konuştu.

"BİZLERE KARDEŞ OLDUKLARINI SÖYLEDİLER"
Murat isimli esnaf ise  “Burada ölen Ziya kardeşim benden borç para istedi. İzmit’e gideceğini söyledi, hal ve hareketleri çok farklı idi. Fazla samimiyetimiz olmadığından dolayı vermedim parayı. Sabah kalktık böyle bir şey duyduk. Ama dün ben 'Melisa nerede' dediğimde 'çadırda' dedi, ben de baktığımda uyuyor muydu ölmüş müydü bilemem. Saat 4 gibi tekrar Melisa’yı sordum, yine 'çadırda' dedi ama ben inanamadım. O sıcakta çadırda kalmak imkansız. Ben ister istemez şüphelendim ama öyle bir şey olacağını tahmin etmedim. Bizlere kardeş olduğunu söylediler, sevgiliyiz falan demediler. Biz de onları kardeş biliyorduk. Hatta yardım edelim diye iş imkanı sunduk. Herhangi hiçbir şeyleri yoktu burada gezerlerdi, herkes tanır onları. Kötü alışkanlıkları yoktu. Çok üzüldük, ailesine sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.