1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PLAJLARIMIZDA BÜYÜK TEHLİKE
PLAJLARIMIZDA BÜYÜK TEHLİKE

PLAJLARIMIZDA BÜYÜK TEHLİKE

İmdat yardım edin feryadı...

A+A-

Ülkemizdeki plajlarımızın güzelliği dünyayı kıskandıracak cinsten.Bu sebeple de dolup taşıyorlar ancak her konuda olduğu gibi plaj güvenliği açısından da çok başarısızız.

Bir çok plaja girerken vatandaştan fahiş fiyat isteyen oteller/işletmeler iş güvenliğe gelince çok umursuz bir tavır takınıyorlar.

Bugün Palm Beach otelin plajında yaşanan can pazarı umarım aklımızı biraz başımıza getirir ve plaj güvenliğini daha fazla ciddiye alırız.

Bugün mağusa'da meydana gelen olayı bizimle paylaşan okucumuzun yazdıklarını aynen paylaşıyoruz.

Palm Beach Sahil.........bugün saat 15 30 sıraları gün cumartesi olunca biraz daha kalabalık deniz çoçuklar gençlar yaslılar aileler kısacası her kesimden insanlar yerlisi yabancısı buraya kadar hersey güzel..... YA CAN GÜVENLİGİ İSTE SÖZÜN BİTTTİGİ YER BİR İMDAT YARDIM EDİN FERYADI...... DENİZDE BOGULAN BİRİ VAR VE ONA YARDIM EDEN İKİ GENÇ YARDIM ÇIGLIKLARI ARASINDA BOGULAN BİR KİŞİYE YARDIM ETMEYE ÇALISIYORLAR AMA İŞİN GARİP TARAFI BURDA BASLIYOR NE BİR GÜVENLİK EKİPMANI NEDE CAN KURTARAN VAR SADECE HALK YARDIM ETMEK İÇİN BİLİNCLİ YADA BİLİNCSİZCE YARDIM EDİYOR ALLAHTAN TESADÜFEN ORDA BULUNAN BİR SAGLIK GÖREVLİSİ VAR ODA TESADÜFEN AMBULANS GELENE KADAR İLK MÜDAHALEYİ YAPIYOR ALLAHTAN AMBULANS OLAY YERİNE CABUCAK GELİYOR HASTAYI ALIP GİDİYOR UMARIM YASIYORDUR....
ŞİMDİ GELELİM ESAS KONUYA NERDE BU KADAR BUYUK BİR PLAJDA CANKURTARAN .....SORUYORUM... PARA KAZANMAK İÇİN CANLA BASLA CALISAN İSLETMELER YANYANA VE BİR GÜVENLİK EKİPMANI YOK.... BUGUN ONA OLAN YARIN BİZEDE OLAMAZMI KİM SİZCE BUNUN SORUMLUSU BEN SADECE VATANDAS OLARAK SORUYORUM ARKADASLAR...

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.