1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PLANI TUTMADI
PLANI TUTMADI

PLANI TUTMADI

Planı tutmadı

A+A-

Bakıcısı olduğu evin altınlarını çalarak kuyumcuya giden ve kendine özel takılar yaptıran Şefika Gök tutuklandı

Melin DOBRAN
Başkent Lefkoşa’ya bağlı Alayköy’de gerçekleşen bir hırsızlık olayı nedeniyle hakkında şikayette bulunulan Şefika Gök isimli kadın dün Lefkoşa’da polis tarafından mahkemeye çıkarıldı. İddialara göre, bakıcı olarak çalıştığı evden 13 bin 500 TL değerinde altın çalan ve çaldıklarını bir kuyumcuda bozdurarak başka ziynet eşyaları alan Şefika Gök, Alayköy Polis Karakolu’na yapılan şikâyet üzerine yakalandı. Zanlının çaldığı altınlar ve çaldıkları altınlarla aldığı yeni ziynet eşyaları tek tek bulunarak emare olarak alındı.

Altınların toplam değeri 13 bin 500 TL
Duruşmada zanlının 25 Ocak -1 Nisan 2016 tarihleri arasında bakıcı olarak çalıştığı evden toplam değeri 13 bin 500 TL olan ziynet eşyalarını çaldığı açıklandı. Zanlı hakkındaki soruşturmayı yürüten polis, zanlının çalmış olduğu altınları kuyumcuya satarak başka altınlar aldığını tespit ettiklerini söyledi. Zanlının satın aldığı altınları ve çalınan altınları bulduklarını kaydeden polis, zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını, aleyhine “İkametgâhtan hırsızlık” suçundan dava getirildiğini söyleyerek mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.

Talebi değerlendiren mahkeme, işlediği suçun ciddiyetine vurgu yaparak tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 1 ay süre ile cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Diyalog

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.