1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİS ARAMASINA TAKILDI...
POLİS ARAMASINA TAKILDI...

POLİS ARAMASINA TAKILDI...

Polis aramasına takıldı ve...

A+A-

Polisi görünce kaçmaya çalıştılar!

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’ne bağlı polis ekipleri alınan bir ihbar üzerine Alayköy’de bir araca operasyon düzenledi. Araçta yapılan aramada üzerinde ‘Bonzai’ yazılı 9 gram uyuşturucu, yine beyaz renk kâğıt içerisinde 3 gram bonzai ele geçirdi. Araçta bulunan 2 kişi kaçmaya çalışırken, polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Soruşturma amaçlı gözaltına alınan A.P. ve C.K. tutukluluk talebiyle dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesinde görevli polis çavuşu Barış Duman, mahkemedeki ifadesinde A.P. ve C.K.’nın önceki gece saat 23.00 sıralarında Alayköy’de tutuklandıklarını anlattı. Polis çavuşu Barış Duman, alınan bir ihbar üzerine A.P.’ın kullanımındaki FS 634 plakalı araçta yapmış oldukları aramada üzerinde ‘Bonzai’ yazılı 9 gram uyuşturucu, beyaz renk kâğıt içerisinde sarılı 3 gram bonzai ele geçirildiğini söyledi.

Barış Duman devam eden aramalarda zanlı C.K.’nın üzerinde yapılan aramada ise giymiş olduğu kot pantolonun cebinde yarım gram bonzai ele geçirdiklerini kaydetti.

Soruşturma memuru Barış Duman, zanlıların araçtan inerek kaçmaya çalıştıklarını polisin makul kuvvet kullanarak zanlıları kaçmaya çalışırken yakaladıklarını ifade etti.

Polis çavuşu Barış Duman, 20 Kasım tarihinde tutuklanan zanlıların birer gönüllü ifade vererek, söz konusu uyuşturucu maddeyi 16 Kasım tarihinde Lefkoşa’da tanımadıkları bir Rum şahıstan 5 paket olarak aldıkları yönünde suçlarını itiraf ettiklerini anlattı.

Aranan bir kişinin olduğunu kaydeden polis çavuşu Barış Duman, aranan emarelerin ve soruşturulması gereken kişilerin olduğuna dikkat çekti. Duman, soruşturmanın selameti açısından A.P. ve C.K.’nin 3 gün daha poliste tutuklu kalmaları talebinde bulundu.

Yargıç Gökhan Asafoğulları huzurunda görüşülen tutukluk duruşmasında A.P. ve C.K. aleyhine başlatılan soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için 3 gün tutuklu kalmalarına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.