1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİS AYŞE'Yİ KURTARDI!
POLİS AYŞE'Yİ KURTARDI!

POLİS AYŞE'Yİ KURTARDI!

POLİS AYŞE'Yİ KURTARDI!

A+A-

Adem Kurt ‘ Eşime yalan açıklama yaptırdılar, üzerine yürüdüler. Ama sonunda rehine olmaktan kurtuldu’

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi’nde beyin ameliyatı olan ve Sağlık Bakanlığı tarafından sevk edilmesine karşın 70 bin Türk Lirası talep edilen ve bu parayı ödeyemediği için rehin tutulan Ayşe Kurt, Polisin müdahalesi sonrasında özgürlüğüne kavuştu.

YAKIN DOĞU HASTANESİNE SEVK EDİLİP REHİN KALMIŞTI

Yakın Doğu Hastanesinde önüne konulan 61 bin Türk Lirasının yanı sıra her gün 1000 ile 1500 Türk Lirası talep edilen ancak faturayı ödeyemeyince rehin tutulan Ayşe Kurt, Lefkoşa Polis Müdürü Barbaros Savaşcı’nın devreye girmesi ile özgürlüğüne kavuşarak evine gitti.

AS TV’de özgürlüğün kısıtlanamayacağı tartışmasından sonra Haluk Doğandor’un  durumu bildirdiği ve yapılanın yanlış olduğunu belirttiği Barbaros Savaşcı’nın hastane yetkililerine insanların özgürlüklerinin kısıtlanamayacağını ve mahkeme kararı olmaksızın kimsenin özgürlüğünün kısıtlanamayacağını dile getirdiği öğrenildi.

EŞİMİ KANDIRDILAR

AS TV’de yayınlanan Akşamüzeri programına telefoniyen katılan Adem Kurt yaptığı açıklamada, eşim Ayşe Kurt’u sen hastane lehine ismini vereceğimiz bir gazeteye açıklama yap biz seni taburcu edeceğiz dediler. Eşimin yanına giden sekreter ona bir telefon vererek bu gazeteye bu kağıtta yazılanları söyle gerisini bize bırak dediler. Eşimde çaresizlikten istenileni yaptı ve telefonu verilen gazeteye istenilen açıklamayı yaptı ancak sonra yine rehin tutulmaya devam etti dedi.

EŞİMİN ÜZERİNE GÜVENLİKLER YÜRÜDÜ

Adem Kurt açıklamasına devamla, psikolojisi bozulan ve intihar etmeyi bile düşünmeye başlayan eşim odasından çıkmak isteyince kapıdan bekleyen güvenlikler üzerine yürüdü.  Eşimin üzerine yürüyen güvenlikler onu korkuttu. Bir hastanede öyle böyle bir şey nasıl olabilir. Ameliyat olan hasta bir kadının üzerine yürünerek o tehdit edilirmi? Tüm bunları yaşadıktan sonra eşimin sizlerin yardımı ile hastaneden Polis tarafından alınarak evimize getirilmesine çok sevindik. Çok teşekkürler ifadesinde bulundu.

Sözcü

 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum