1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİS BİLE BUNU YAPARSA!
POLİS BİLE BUNU YAPARSA!

POLİS BİLE BUNU YAPARSA!

Polisten 4 yıllık...

A+A-

Emniyet Teşkilatına mensup M.G adlı  polis memuru karşılıksız çek yazma ve 5 Bin TL'lik borcunu 5 yıldır ödememekle suçlanıyor. Yeni Bakış'a yaşadığı  mağduriyetini anlatan  işyeri sahibi,  M.G'nin 5 yıl boyunca kendisine ait Bet ofiste oynadığı oyunlara karşılık çek yazdığını ancak çeklerin karşılıksız çıktığını savuundu. Olayı yargıya taşıyıp  mahkemeden karar almalarına rağmen  M.G'nin  borcunu ödemediğini savunan işletme sahibi, polisteki üst düzey yöneticileri de olayı bilmelerine karşın M.G'ye arka çıkmakla suçladı

“4 yıl çekin karşılığı çıkmadı”

Olayda adı geçen bet ofisi yetkililerinin iddiasına göre Polis Memuru M.G. oynadığı betlere karşılık 2011 yılında 5 bin TL’lik bir çek yazmış, ancak 4 yıl boyunca çekin karşılığı çıkmamış. İddiada bulunan ve elinde borç senedi, mahkeme kararları gibi belgeler de bulunan  Ofis sahibi, “Çekin 4 yıl karşılığı çıkmayınca M.G'yle  avukat  huzurunda bir borç senedi imzaladık. Senet gereği taksitlendirilen borcun  sadece 500 TL'lik ilk dilimini  ödeyen M.G bir daha bize ödeme yapmadı. Biz de bu olayı mahkemeye taşıyarak hakkımızı aradık, mahkemede çıkan emire rağmen adaleti savunmakla görevli polis bize olan borcunu ödememeye devam ettik.  Mahkeme emri olmasına rağmen borcunu ödemeyen polis memuru aleyhine  2’inci kez mahkemeye başvurduk. 2’inci mahkeme kararında ise çıkan sonuç “verilecek emre riayet etmeyecek olursanız tutuklanabilir ve mallarınıza el konabilir” şeklinde oldu. 2 mahkeme kararı aradan geçen 5 yıl ve imzalanan borç  senedine rağmen polis memuru borcunu ödememekte ısrarcı bir şekilde hareket etmeye devam etmektedir. M.G 'yle defalarca hem şahsen hem de avukatımız aracılığıyla temasa geçmemize rağmen her defasında "Merak etmeyin ödeyeceğim" yanıtı almamıza rağmen bugün oldu hala paramızı alamadık ” dedi.

“Polis yetkilileri kayıtsız davranıyor”

Olayda mağdur olan bet ofisi sahibi, polisin yetkili birimlerinin konuyla ilgili bilgileri olmalarına rağmen olaya duyarsız ve kayıtsız kalmakla suçladı.

7651761.jpg

Yeni Bakış

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.