1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİS DARPÇISI TEMİNATA BAĞLANDI
POLİS DARPÇISI TEMİNATA BAĞLANDI

POLİS DARPÇISI TEMİNATA BAĞLANDI

Polis darpçısı teminata bağlandı

A+A-

Korkuteli köyünde alacak verecek meselesi yüzünden tartıştıkları esnada Polis Memuru Nevzat Karatosun’u ciddi şekilde darp ederek elmacık kemiğini kıran zanlı Nuh Erk dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Ciddi darp” ve “Vahim zarar” suçlamalarıyla mahkemeye çıkarılan zanlı Erk, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

Elmacık kemiğini kırdı…
Meselenin tahkikat memuru Mehmet Kanteper, zanlı Nuh Erk’in 21 Mart tarihinde Polis Memuru Nevzat Karatosun’u ciddi şekilde darp ederek elmacık kemiğini kırmak suretiyle vahim zarara uğrattığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Kanteper, zanlı Erk’in uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Tutuksuz yargılanacak…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Nuh Erk’in kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 5 bin TL nakdi teminat ödemesine, 2 KKTC vatandaşının 50’şer bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücutta bulunmasına emir verdi.

Gamze BAYKUR

Detay

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.