1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİS DE İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMADI
POLİS DE İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMADI

POLİS DE İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMADI

Polis de işin içinden çıkamadı

A+A-

Pazarlamacı olarak çalıştığı “Yar Group Ltd” isimli iş yerinden hırsızlık yaptığı iddia edilen Yusuf Çobanoğlu hakkındaki soruşturma devam ediyor.

Pazarlamacı olarak çalıştığı “Yar Group Ltd” isimli iş yerinden hırsızlık yaptığı iddia edilen Yusuf Çobanoğlu hakkındaki soruşturma devam ediyor.

Lefkoşa’da dün ek tutukluluk talebi ile mahkemeye çıkarılan zanlının, işyerinden çaldığı iddia edilen mallar ve paraların henüz bulunmadığı aktarıldı.

 Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis, zanlı Yusuf Çobanoğlu’nun 4 yıldır “Yar Group Ltd” isimli iş yerinde pazarlamacı olarak 2 bin 500 TL’ye çalıştığını,  2014-2015 yılları içerisinde işyeri müşterilerine satmış olduğu faturalı veya faturasız çeşitli inşaat malzemelerine karşılık olarak tahsil ettiği toplam 180 bin TL nakit parayı şirket hesabına yatırmayarak çaldığı yönünde bir tahkikat başlatıldığını söyledi.

Polis mesele ile ilgili olarak 50’ye yakın şirket müşterisinin bulunduğu ve henüz tümünden fatura kontrolünün yapılamadığını belirtti.

Polis ayrıca zanlının kullandığı 18 faturanın kayıp olduğunu ve tespitinin yapılamadığını belirterek her gün şirket muhasebesi tarafından başka bir şikâyetin söz konusu olduğunu ve bu şikâyetlerinde araştırıldığını belirterek mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın salimen devam edebilmesi için zanlının 3 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Meltem Dündar zanlının soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.