1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİS DÖVİZ BÜROSU HIRSIZLARININ PEŞİNDE
POLİS DÖVİZ BÜROSU HIRSIZLARININ PEŞİNDE

POLİS DÖVİZ BÜROSU HIRSIZLARININ PEŞİNDE

Polis döviz bürosu hırsızlarının peşinde

A+A-

Gürsel KARAGÖZLÜ

Gemikonağı’nda faaliyet gösteren Yedez Ertarkan’a ait Yedez Döviz Bürosu, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından soyuldu.

Polisten alınan bilgiye göre, 12-13 Ağustos 2016 tarihlerinde, 19.00- 08.30 arasında gerçekleşen soygun olayında, hırsızlar büroya, arka kapıdan, kapının kapo camını kesici aletle keserek içeri girdi ve içerideki masa çekmecelerinde bulunan 1000 Euro ve 200 TL bozuk paraları çaldı.

Kamera kayıtları incelenecek

Hırsızlar, Yedez Döviz Bürosu’ndan çaldıkları paralar ile kayıplara karıştı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında olay yeri inceleme ekibi, büroda parmak izi araştırması yaparken bölgedeki kameraların kayıtları da incelemeye alındı.

İlk değil

Yedez Döviz Bürosu sahibi Yedez Ertarkan, yaptığı açıklamada, döviz bürosunun işletmeye açtığı yıldan bugüne dördüncü kez hırsızlık maksadı ile açıldığını söyledi.

Ertarkan, en büyük soygunun 5 yıl önce olduğunu ve o soygunda bürodaki çelik kasada bulunan 35 bin TL paranın çalındığını anlattı.

Daha önce gerçekleştirilen soygun olaylarının faillerinin bulunduğunu aktaran Ertarkan, polisin bu olayı da aydınlatacağından şüphesi olmadığını söyledi.

Havadis

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.