1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİS EKİPLERİNİ GÖRÜNCE EMAREYİ YUTTU
POLİS EKİPLERİNİ GÖRÜNCE EMAREYİ YUTTU

POLİS EKİPLERİNİ GÖRÜNCE EMAREYİ YUTTU

Polis ekiplerini görünce emareyi yuttu

A+A-

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi'nde görevli polis memuru Ahmet Bayram mahkemede verdiği ifadesinde zanlı M.A’nın önceki gün Surlariçi’nde yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındığını anlattı. Ahmet Bayram, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi'ne bağlı bir polis ekibinin önceki gün saat 15.15 sıralarında Surlariçi’nde devriye yaptığı sırada polisi gören M.A’nın miktarı tespit edilemeyen uyuşturucuyu yuttuğunu ve suçüstü tutuklandığını söyledi.

Bayram zanlının Lefkoşa Doktor Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldığını, maddenin mideden çıkarılması için endoskopi yapılmasına izin vermeyerek ret ettiğini kaydetti.

Soruşturmanın tamamlandığını belirten polis memuru Ahmet Bayram, zanlının gönüllü ifade vererek suçunu itiraf ettiğini, TC vatandaşı olduğunu, çalışma iznin ise iptal olduğuna dikkati çekerek uygun bir teminata bağlanası talebinde bulundu.

Yargıç Meltem Dündar huzurunda görüşülen teminat duruşmasında, zanlı M.A aleyhine başlatılan soruşturmanın tamamlandığına dikkati çekerek, zanlının ileride davalarında hazır bulunmasını sağlamak için yurt dışına çıkışını yasaklayarak serbest bırakılmasına emir verdi.

Kıbrıs Postası

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum