1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİS GECE KULÜPLERİNDE...
POLİS GECE KULÜPLERİNDE...

POLİS GECE KULÜPLERİNDE...

POLİS GECE KULÜPLERİNDE...

A+A-

Gazimağusa ve Güzelyurt Polis Müdürlüğü ekipleri bölgelerde asayiş kontrolü yaptı. Trafik, eğlence mekanları, kumarhaneler ve pansiyonlarda gerçekleştirilen kontrollerde polis kuralsızlığa geçit vermedi.

Gazimağusa ve Güzelyurt Polis Müdürlüğü ekipleri önceki akşam bölgelerde huzur operasyonu gerçekleştirdi. Adli Şube Cürümleri Önleme Şubesi ve Trafik ekiplerinin katıldığı operasyon çerçevesinde bölgede faaliyet gösteren gece kulüpleri, alkollü içki satışı yapılan yerler,  kumarhaneler,  otel ve pansiyonlar kontrol edildi. 19.00-00.00 saatleri arasında gerçekleştirilen operasyon çerçevesinde trafik şubesi ekipleri de anayollar ve şehir içerisinde denetimler yaptı.

9 kişi hakkında yasal işlem

Gazimağusa’da faaliyet gösteren kumarhanelerde yapılan kontrollerde, kumarhanede bulunması yasak olan 9 kişi tespit edildi. Polis, 9 kişi hakkında yasal işlem başlattı.

42 araç sürücüsü hakkında yasal işlem

Bölgelerde anayollar ve şehir içerisinde trafik ekipleri tarafından denetimler yapıldı. Gazimağusa’da trafik ekipleri tarafından 120 araç sürücüsü kontrol edilirken, suç işlediği tespit edilen 31 araç sürücüsü hakkında yasal işlem başlatıldı. Alkollü araç kullandığı tespit edilen iki kişi tutuklandı, araçları ise trafikten men edildi. Güzelyurt bölgesinde gerçekleştirilen kontrollerde ise 135 araç kontrol edilerek suç işlediği tespit edilen toplam 11 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.

Havadis

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.