1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİS GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLAMADA BULUNDU!
POLİS GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLAMADA BULUNDU!

POLİS GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLAMADA BULUNDU!

Polis Genel Müdürlüğü'nden açıklama...

A+A-

POLİS GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ALTERNATİF GÜZERGAHLARI AÇIKLADI

KKTC’nin kuruluşunun 31’inci yıldönümü kutlama törenleri nedeniyle, Lefkoşa’da saat 08.00’dan itibaren törenin sona ereceği saate kadar Gönyeli Çemberi ile Kıbrıs gazetesi arasında kalan yol, trafik akışına kapalı olacak.

Polis, törenler nedeniyle kapanacak yolları kullanmaları gereken sürücüler için alternatif güzergahlar açıkladı.

Polis Genel Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Yeni Organize Sanayi Bölgesi’ne erişim için Altınbaş petrol istasyonu önündeki yol kavşağı ile Atatürk Spor Salonu-Cezaevi kavşağından kontrollü olarak trafik akışı sağlanacak.

Gazimağusa istikametinden gelip Lefkoşa şehir içine doğru seyredecek sürücülerin, Hamitköy çemberinden sola dönüp, Mimar Mehmet Vahip Caddesi ile Şht. İsmail Beyoğlu Caddesi’ni veya veya Tofaş ışıklarından sola dönerek Şht Mustafa Ahmet Ruso Caddesini kullanmaları önerildi.

Hafta içi mesai saati başında ve bitiminde açık olan Hamdi Bey Sokak’taki geçiş kapısının ise yarın tam gün açık tutulacağı bildirildi.

GAZİMAĞUSA’DAN GÜZELYURT’A SEYREDECEK ARAÇLAR

Gazimağusa istikametinden gelip, Güzelyurt istikametine doğru seyredecek sürücülerin de Lefkoşa Mehmet Akif Caddesi’ndeki Citroen kavşağından Metehan – Alayköy çevre yolunu veya hastanenin bulunduğu Dr. Burhan Nalbanoğlu Caddesi güzergahından Gönyeli çemberini kullanmaları tavsiye edildi.

GÜZELYURT-LEFKOŞA VE GİRNE-LEFKOŞA

Güzelyurt istikametinden gelip Lefkoşa istikametine doğru seyredecek sürücülerin Alayköy –Metehan çevre yolunu veya Gönyeli çemberi ile Dr. Burhan Nalbanoğlu Caddesi güzergahını kullanmaları;  Girne’den Lefkoşa istikametine doğru seyredecek sürücülerin; Boğazköy-Dikmen yolunu kullanarak Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi içerisinden Altınbaş ışıkları kavşağından Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’nı veya Girne-Lefkoşa anayolunu kullanan sürücülerin ise Gönyeli çemberinden Dr. Burhan Nalbanoğlu Caddesi güzergahını kullanmaları önerildi.

GAZİMAĞUSA

Polis açıklamasında Gazimağusa’da ise yarın saat 13.00’ten itibaren törenin sona ereceği saate kadar Fazıl Polat Paşa Bulvarı, Fevzi Çakmak Bulvarı ve İlker Karter Caddesi ile Baykal çemberi trafik akışına kapalı olacağı kaydedildi.

Trafik akışını engellememek için sürücülerin belirtilen yollara park etmemeleri, ayrıca trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.