1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİS GÖZ AÇTIRMADI!
POLİS GÖZ AÇTIRMADI!

POLİS GÖZ AÇTIRMADI!

Araçlar didik didik arandı

A+A-

Lefkoşa, Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt bölgesinde polis, trafik ve huzur operasyonu düzenledi.

Lefkoşa, Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt Polis Müdürlükleri, önceki gece 19.00-24.00 saatleri arasında sorumluluk sahalarında trafik ve huzur operasyonu düzenledi. 
Lefkoşa Dereboyu’nda araçları denetleyen trafik ve Cürümleri Önleme Şubesi (C.Ö.Ş.), durdurduğu araçları didik didik aradı.
Güzelyurt ve Gazimağusa’da düzenlenen operasyonda, bölgelerde faaliyet gösteren gece kulüpleri, alkollü içecek satışı yapılan yerler denetlendi. Ancak herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi. Polis basın bültenine göre, trafik ekiplerinin Gazimağusa’da gerçekleştirdikleri kontrollerde ise, 510 araç kontrol edilerek, suç işlediği tespit edilen117 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi. 
Alkollü araç kullandığı tespit edilen iki araç sürücüsü tutuklanarak, araçlar trafikten men edildi. Güzelyurt’da yapılan trafik denetimlerinde ise toplam 203 araç kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen 47 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.
Girne’de ise gece boyu süren denetimlerde çok sayıda araç kontrol edildi, evrakları eksik ve alkollü olan bazı sürücüler hakkında ileri işleme gidildi.
Diyalog
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.