1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİS HER YERDE ONU ARIYOR!
POLİS HER YERDE ONU ARIYOR!

POLİS HER YERDE ONU ARIYOR!

Hala bulunamadı!

A+A-

Kendilerine "yan bakıp, laf attığı" gerekçesiyle Emrah İbrahimoğulları, Derviş Savarona ve Orhan Kürşad’ı darp eden Hüsamettin Çelik, Mehmet Alkış ve Ahmet Kelek gönüllü ifade vererek suçunu kabul etti

Ceren ÖZBİL

Lefkoşa Arasta Bölgesi'nde geçen cuma akşamı çıkan kavga nedeniyle tutuklanan 3 zanlı ile ilgili soruşturma sürüyor. Ayrıca kavga öncesinde kameralarda bu 3 zanlı ile birlikte olduğu görünen bir kişi de polis tarafından aranıyor.

Kendilerine "yan bakıp, laf attığı" gerekçesiyle Emrah İbrahimoğulları, Derviş Savarona ve Orhan Kürşad’ı darp eden Hüsamettin Çelik, Mehmet Alkış ve Ahmet Kelek dün yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Tacan Reynar'ın huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına Savcı Aysın Bilgin, tanık olarak Polis Memuru Kenan Harun Özdemir'i dinletti.

Tanık polis Özdemir, zanlıların Arasta bölgesinde yanlarından geçen Emrah İbrahimoğulları, Derviş Savarona ve Orhan Kürşad 'ı kendilerine yan bakıp laf söyledikleri iddiasıyla saldırarak darp ettiklerini yineledi.

“Dördüncü kişi aranıyor”

Özdemir, zanlıların ayrıca Orhan Kürşad'ın yüzüne votka şişesiyle vurduğunu ve yüzünde kesikler oluşmasına neden olduklarını aktardı.

Her 3 zanlının da gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini kaydeden Özdemir, olayla ilgili aranan bir kişinin daha olduğunu ve kamera kayıtları ile telefon dökümlerinin incelenmesi için mahkemeden zanlıların 8'er gün daha tutuklu kalmasını talep etti. Zanlı 1’in avukatı polis memurunun bu talebine itiraz etti.

Mahkeme zanlıların 3'er gün süreyle tutuklu kalmaları emrini verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.