1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİS İKİ KİŞİYİ DAHA ARIYOR!
POLİS İKİ KİŞİYİ DAHA ARIYOR!

POLİS İKİ KİŞİYİ DAHA ARIYOR!

Kundaklama zanlılarına 5 gün daha...

A+A-

Suna ERDEN

Lefkoşa’da üç farklı işyerinde meydana gelen kundaklama olayları ile ilgili soruşturma sürüyor

Lefkoşa’da 19 Şubat tarihinde üç farklı işyerine eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kundaklama olayı ile ilgili tutuklu bulunan Evren Baysal, Eren Baysal, Ozan Ögeyik, Mahmut Selkar, Ahmet Bağlars ve Murat Kaya dün ek tutukluluk talebi ile yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Zanlılar hakkındaki soruşturmayı yürüten polis, zanlıların 19 Şubat tarihinde meydana gelen “Kundaklama ve Kasti Hasar” meseleleriyle ilgili tutuklandıklarını söyledi. Polis, meydana gelen olayla ilgili birçok kamera görüntüsü incelendiğini ve üç kundaklamanın yarım saat içerisinde olup bittiğini belirtti. Polis, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini, olayla ilgili yeni isimler tespit edildiğini ve aranan şahıslar olduğunu söyledi.

Polis, ayrıca kamera görüntülerinin incelenmeye devam ettiğini, zanlıların telefon dökümlerinin incelemesinin sürdüğünü dile getirdi. Kundaklama soruşturmasının çok yönlü devam ettiğini kaydeden polis, zanlıların 8 gün daha tutuklu kalmasını talep etti. Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme zanlılar hakkında 5 gün ek tutukluluk kararı verdi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.