1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİS KAZAYA GİTTİ UYUŞTURUCU BULDU
POLİS KAZAYA GİTTİ UYUŞTURUCU BULDU

POLİS KAZAYA GİTTİ UYUŞTURUCU BULDU

Polis kazaya gitti uyuşturucu buldu

A+A-

Devrim DEMİR

Taşkent’te önceki gece Pakistan uyruklu Said S.S.Baleg’in kullanımındaki ZNH 784 plakalı kiralık araçla kaza yaptı. Kazanın ardından olay yerine giden polisi gören sürücü ve araçtaki 3 yolcunun şüpheli hareketleri üzerine araçta arama gerçekleştirildi. Yapılan aramada, arka koltukta 200 miligram bonzai, ön koltuk üzerinde ise, tütün ile karışık içinde uyuşturucu olduğuna inanılan yarım sigara ele geçirildi. Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesine bilgi verilmesi ile zanlılar soruşturma amaçlı tutuklandı.

Said Shukri Said Baleg, Mohamed Algrabli, Anas Ali Abdalla ve Malek Mohamed Ali tutukluluk talebi ile dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Yargıç Gökhan Asafoğulları, zanlıların soruşturma amaçlı 3’er gün poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

Soruşturma devam ediyor

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis memuru Mustafa Zor mahkemede verdiği ifadede zanlıların önceki gece meydana gelen trafik kazasında tutuklandıklarını anlattı. Polis memuru Mustafa Zor, alınan bilgide Taşkent’de Şehit Hüseyin Yusuf sokak üzerinde kiralık bir aracın kaza yaptığını ve araçta gerçekleştirilen aramada uyuşturucu madde olduğuna inanılan 200 miligram bonzai ve yine içerisinde uyuşturucu olduğuna inanılan ucu yanık bir adet sigara ele geçirildiğini söyledi.

Zor, tutuklanan 4 zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın deva ettiğini ifade ederek, Said Shukri Said Baleg, Mohamed Algrabli, Anas Ali Abdalla ve Malek Mohamed Ali’nin 3’er gün daha tutuklu kalmaları talebinde bulundu.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.