1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİS KUMPAS MI KURDU?
POLİS KUMPAS MI KURDU?

POLİS KUMPAS MI KURDU?

''Müvekkilim polisin iftirasına kurban gidiyor'' iddiası!

A+A-

 

Gazimağusa'^ya bağlı Güvercinlik kavşağında düzenlenen operasyonda, ele geçirilen 257 gram 430 miligram ağırlığındaki uyuşturucu maddeyle ilgili tutuklanan Hüseyin Atatüre ve Savaş Kadı aleyhine yürütülen polis soruşturması bitti.

Zanlı Hüseyin Atatüre, 5 bin TL nakdi teminatla serbest bırakılırken, benzer suçlardan teminatla serbest bırakıldığı halde sistematik bir şekilde suç işleyen Savaş Kadı da davaları görüşülünceye kadar hükümsüz tutuklu olarak 1 ayı geçmemek kaydıyla Lefkoşa Merkezi Cezaevi'ne gönderildi.

Savaş Kadı'yı savunan avukat ise müvekkili aleyhine yöneltilen tüm suçlamaları reddederek müvekkilinin şans eseri olay yerinden geçtiğini ileri sürdü.

Avukat, polisin müvekkilini suça bağlamak için Hüseyin Atatüre ile muvekkiline kumpas kurduğunu iddia ederek, 'Savaş Kadı, polisin iftirasına kurban gidiyor. Konu suçla bağlantısı yok. Olay yerinden hasbelkader geçiyordu. Polis suça dahil etmek için önüne atıldı. Cebindeki bıçağıda enginar soymak için kullanıyordu. Polisin iddiaları farazi'' dedi.

Kıbrıs

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.