1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİS MEMURU GÖREVİNİ KÖTÜYE KULLANDI
POLİS MEMURU GÖREVİNİ KÖTÜYE KULLANDI

POLİS MEMURU GÖREVİNİ KÖTÜYE KULLANDI

Polis memuru görevini kötüye kullandı

A+A-

 

Hücredeki zanlıya cep telefonu veren Polis memuru Serdar Özkan tutuklandı.

İskele Polis Müdürlüğü’nde özellikle son dönem televizyon dizilerinde izlemeye alıştığımız bir olay yaşandı. Polis memuru Serdar Özkan, geçtiğimiz hafta Gazimağusa’da çıkan büyük kavga meselesi ile ilgili tutuklu bulunan zanlı Haluk Güvence’ye cep telefonu vererek dışarısı ile iletişim kurmasını sağladı. Vardiya değişimi sonrasında Haluk Güvence’nin üzerinde yapılan arama sonucu Nokia marka cep telefonu ve bir adet Türkcell sim kart bulunması üzerine durum ortaya çıktı. Polis memuru Serdar Özkan’ın 22 Ağustos 2015 tarihinde saat 01.00 ile 08.00 saatleri arasında sim kart ve telefonu Haluk Güvence’ye verdiğini tespit eden Adli Şube, polis memuru Serdar Özkan’ı tutuklayarak İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkardı.

Telefon dökümleri incelenecek

Mahkemeye olayı aktaran İskele Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli Polis Müfettiş Muavini Ahmet Tuluhan, 23 Ağustos 2015 tarihinde İskele Polis Müdürlüğü binasındaki hücrelerde Gazimağusa’da meydana gelen kavga meselesi ile ilgili tutuklu bulunan Haluk Güvence isimli zanlının üzerinde saat 10.30 sıralarında yapılan aramada bir adet Nokia marka telefon ve Turkcell sim kart bulunduğunu söyledi. Yapılan soruşturma neticesinde zanlı Serdar Özkan’ın konu sim kart ile cep telefonunu Haluk Güvence’ye verip dışarısı ile konuşmasını sağlayarak görevini kötüye kullandığını tespit ettiklerini belirten Tuluhan, zanlı Serdar Özkan’ın cep telefonu ve sim kartının inceleneceğini ifade etti.

Zanlının aracında yapılan aramada da konu cep telefonuna uyumlu bir adet şarj cihazı bulunduğunu söyleyen Tuluhan, soruşturmanın devam ettiğini belirterek zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Savcı Berhat Mavioğlu bu süreyi 2 gün ile sınırlandırdı.
Zanlı avukatının da itirazı olmaması üzerine İskele Kaza Mahkemesi başkanı, Kıdemli Yargıç Beril Çağdal, soruşturmanın salimen yürütülebilmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.