1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİS ÖNLEM ALDI!
POLİS ÖNLEM ALDI!

POLİS ÖNLEM ALDI!

Karar bugün açıklanıyor!

A+A-

Cuma Mağusalı’nın ölümüne sebep olmaktan yargılana ve 7 davadan suçlu bulunan Oya Göz aleyhindeki karar bugün saat 11:00’de Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde açıklanıyor

Devrim DEMİR

Gönyeli’de 20 Şubat 2016 tarihinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Cuma Mağusalı’nın ölümüne neden olmaktan yargılanan Oya Göz aleyhindeki karar bugün açıklanıyor. Mahkûmiyet kararının açıklandığı tarihte istenmeyen olayların yaşandığı Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde sanık Oya Göz, polis kontrolünde Mağusalı’nın arkadaşları ve yakınlarından güçlükle uzaklaştırılmıştı.

Önceki gün polisler tarafından etten duvar örülerek mahkemeye getirilen Göz, çıkışta darp edilmek istendi. Mahkemede kısa süreli arbede yaşanırken, Göz zorlukla polisler tarafından uzaklaştırılarak polis aracına bindirildi.

Cuma Mağusalı’nın babası Osman Mağusalı ise karar öncesinde mahkeme önünde fenalaşarak ambulansla hastaneye kaldırılmıştı.

Edinilen bilgiye göre, kararın okunacağı bugün polisin mahkeme avlusu ve çevresinde sabah saatlerinden  itibarı ile geniş güvenlik önlemi alacak.  Üst düzey polis subaylarının da yer aldığı bir grup polis dün mahkemeler avlusunda alınacak tedbirleri belirlemek üzere incelemede bulundu.

Oya Göz 20 Şubat’ta 2016 yılında Gönyelide meydana gelen trafik kazasında Cuma Mağusalı’nın ölümünden sorumlu tutularak “Tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu birinin ölümüne sebep olma”, “Tehlikeli sürüş”, “ Anayoldan gelenlere öncelik hakkı tanımamak”, “Seyrüsefer ruhsatsız araç kullanmak” ve “Hitam bulmuş sürüş ehliyeti ile araç sürme” suçlarından itham edilip suçlarını kabul etmedi.

Duruşmaya gidilen davada,  Oya Göz aleyhine getirilen tüm davalardan suçlu bulundu.

Göz aleyhindeki karar bugün saat 11.00’de açıklanacak.

arbede.jpg

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.