1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİS PEŞLERİNE DÜŞTÜ VE...
POLİS PEŞLERİNE DÜŞTÜ VE...

POLİS PEŞLERİNE DÜŞTÜ VE...

2'si tutuklu, 1'i aranıyor!

A+A-

Boğaz yolunda önceki gece seyir halinde şüpheli bir aracın peşine düşen polis ekipleri, araç sürücüsünün üzerinde uyuşturucu madde tespit etti

Devrim DEMİR

Boğaz yolunda önceki gece şüpheli görülen bir araç Boğaz Polis Karakolu’nda görevli polis ekipleri tarafından yakın takibe alındı.

Şirinevler yolunda kontrol amaçlı durdurulan araç sürücüsü Yalçın Tahsinsoy’un üzerinde 3 gram bonzai ele geçirilirken, araçta yolcu olarak bulunan Ali Tuzlucu’da sorgulanmak üzere gözaltına alındı.

Yapılan sorgulamada işledikleri suçu itiraf eden zanlılar, dün tutukluluk talebiyle Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Murat Soytaç, zanlılar aleyhindeki soruşturmanın selameti açısından 3’er gün tutuklu kalmalarına karar verdi.

5 gram aldılar bir kısmını içtiler

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis çavuşu Mehmet Bayram, zanlılar Yalçın Tahsinsoy ve Ali Tuzluca’nın önceki gece saat 23.25 sıralarında Şirinevler bölgesinde yakalandıklarını anlattı.

Polis çavuşu Mehmet Bayram, Boğaz Polis Karakolu’nda görevli ekiplerin devriye gezdiği esnada Yalçın Tahsinsoy’un kullanımındaki aracın şüpheli görülmesi üzerine takibe alındığını söyledi.

Bayram, Şirinevler yolunda kontrol amaçlı durdurulan araç sürücüsü Yalçın Tahsinsoy’un üzerinde 3 gram bonzai ele geçirildiğini kaydetti.

Araçta yolcu olarak bulunan Tuzluca ve araç sürücüsü Tahsinsoy’dan yapılan sorgulamada söz konusu uyuşturucu maddeyi aynı gün Mağusa’da 5 gram olarak aldıklarını itiraf ettiklerini kaydeden Bayram, soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

1 kişi aranıyor

Soruşturmanın devam ettiğini belirten polis çavuşu, olayla bağlantılı 1 kişinin henüz bulunmadığını ve alınması gereken ifadelerin olduğunu kaydetti.

Bayram, zanlıların soruşturma maksatlı 3’er gün poliste tutuklu kalmaları talebinde bulundu.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.