1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİS SUÇ ALETİ MAKASI ARIYOR
POLİS SUÇ ALETİ MAKASI ARIYOR

POLİS SUÇ ALETİ MAKASI ARIYOR

Polis suç aleti makası arıyor

A+A-

Nadire BAHADİ

Lefkoşa Surlariçi’nde geçtiğimiz Mayıs ayı içerisinde kaldığı evin yatak odasına döşediği gizli kamera sistemi ile kız arkadaşı ile sevişme görüntülerini kayıt altına alarak şantaj yapmaktan tutuklanan Mustafa Kara, bu kez de Bilal İçin’i boynundan delici bir madde ile yaraladığı gerekçesi ile tutuklandı. “Adam yaralama” suçlaması ile dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarılan Kara hakkında 3 günlük tutukluluk süresi temin edilirken, polis zanlı Kara’nın Bilal İçin’i yaraladığını düşündüğü delici cisim olan makası arıyor.
Suçlamaları kabul etmiyor

Zanlı Mustafa Kara hakkındaki suçlamaları kabul etmeyip kendisine iftira atıldığını belirtse de polis Bilal İçin’i yaraladığı gerekçesi ile hakkında soruşturma başlatılan Mustafa Kara hakkında mahkemede ifade sundu. Polis memuru Umut Kulle, zanlı Mustafa Kara’nın 28 Temmuz 2016 tarihinde saat 22:45 sıralarında Lefkoşa Surlariçi Yediler Sokak’ta tasarrufunda bulundurduğu delici bir cisim ile önceden husumetli olduğu Bilal İçin’in boynunda 0.5 santim büyüklüğünde kesi oluşmasına sebep olduğunu açıkladı. Bilal İçin hakkında Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne yapılan tedavisinin ardından rapor temin edildiğini ifade eden Kulle, zanlının önceki gün tespit edilerek tutuklandığını aktardı. Olay ile ilgili yürütülen soruşturmanın henüz yeni başladığını belirten Kulle, Bilal İçin’in yaralanmasına sebep olan ve makas olduğu düşünülen delici cismin arandığını kaydetti. Soruşturma kapsamında telefon dökümlerinin incelenmesi gerektiğini ve alınması gereken ifadelerin olduğunu belirten Kulle, zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Avukatı doktor kontrolü talebinde bulundu

Polisin mahkemede sunduğu ifadenin ardından söz alan zanlı avukatı, müvekkili Mustafa Kara’nın suçlamaları kabul etmediğini ancak polisin talep ettiği 3 günlük tutukluluk süresine itirazı bulunmadığını kaydetti. Avukat müvekkili Mustafa Kara’nın burnunun kırık olduğu iddiaları üzerine, zanlının doktor kontrolünden geçirilmesini talep etti.
3 gün tutuklu kalacak

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Tacan Reynar zanlı Mustafa Kara ile ilgili mahkemede aktarılan ifade ve beyanları değerlendirerek, zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın selameti açısından Mustafa Kara’nın 3 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.