1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİS TARAFINDAN ARANAN 1 KİŞİ DAHA VAR!
POLİS TARAFINDAN ARANAN 1 KİŞİ DAHA VAR!

POLİS TARAFINDAN ARANAN 1 KİŞİ DAHA VAR!

Kimliği tespit edildi...

A+A-

 

Bir ihbarı değerlendiren  Narkotik Şube ekipleri Gazimağusa’ya bağlı Atlılar köyü çıkışında pusuya yatarak Arif Kurt isimli zanlıyı suçüstü yakalamışlardı.

 Zanlı Arif Kurt, tabela altında bulunan beyaz poşeti aldığı esnada  tutuklanırken, aldığı poşet içerisinden 600 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde çıktı.

Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis çavuşu Fatih Kaleci, 22 Ocak 2015 tarihinde, Atlılar köyü çıkışında uyuşturucu madde olduğuna ve uyuşturucu madde alış verişi yapılacağına dair bir bilgi aldıklarını söyledi.

İhbar üzerine olay yerine giderek pusu görevine başladıklarını aktaran Kaleci, saat 00.30’da zanlı Arif Kurt’un başka bir şahısla birlikte, bir araç ile olay yerine geldiğini ve araçtan inerek tabela altında bulunan beyaz poşeti aldığı esnada suçüstü tespit edilerek yakalandığını söyledi.

Arif Kurt, dün ek tutukluluk talebiyle Gazimağusa Kaza Mahkemesi'ne çıkarılarak, aleyhine tahkikat amaçlı 8 gün daha ek tutukluluk emri temin edildi.

Arif Kurt'u aracıyla bölgeye getiren ve kimliği belirlenen şahıs halen polis tarafında aranıyor.

Kıbrıs

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.