1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİS-TİCARET DAİRESİ İŞBİRLİĞİNDE “SAHTECİLİK" EĞİTİMİNE KATILANLARA BELGELERİ VERİLDİ
POLİS-TİCARET DAİRESİ İŞBİRLİĞİNDE “SAHTECİLİK" EĞİTİMİNE KATILANLARA BELGELERİ VERİLDİ

POLİS-TİCARET DAİRESİ İŞBİRLİĞİNDE “SAHTECİLİK" EĞİTİMİNE KATILANLARA BELGELERİ VERİLDİ

Polis Genel Müdürlüğü, "Sahtecilik" konulu eğitim programına katılanlara belgeleri, törenle verildi.

A+A-

Polis Genel Müdürlüğü (PGM) ile Başbakan Yardımcılığı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanlığı Ticaret Dairesi İşbirliğinde gerçekleştirilen "Sahtecilik" konulu eğitim programına katılanlara belgeleri, törenle verildi.

Ticaret Dairesi'nden yapılan açıklamaya göre, Gümrük ve Rusumat Dairesi ile Araç Kayıt ve Ruhsatlandırma Şubesi’ne mensup toplam 18 çalışana verilen eğitim için düzenlenen sertifika töreninde, Polis Genel Müdürü 2.Yardımcısı Süleyman Manavoğlu, Bakanlık Koordinatörü İsmail Arter ve Ticaret Dairesi Müdürü Orçun Kamalı da hazır bulundu.

MERTOL

Törende ilk konuşmayı yapan Polis Okulu Müdür Yardımcısı Başmüfettiş Ersin Mertol, suç ve suçları önlemede,suçluların tespit edilip adalete teslim edilmesinde günün gelişen koşullarına göre sürekli yenilenen ve personelleri de her konuda eğiten bir anlayış içerisinde olduklarını söyledi.

ARTER

Daha sonra konuşan Başbakan Yardımcılığı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanlığı Koordinatörü İsmail Arter ise, Bakanlığa bağlı Ticaret Dairesi’nin yürüttüğü yasalar kapsamında birçok görev ve sorumlulukları olmakla beraber, bu yasaların yüklemiş olduğu görev ve sorumluluklarının yerine getirilmesi ve tüketici haklarının korunması noktasında azami özen gösterdiğini söyledi.

Arter, Ticaret Dairesi olarak hem dış ticaret hem iç ticaret hem de istatistiksel açıdan halka, tüketicilere, sanayicilere ve ticaretle uğraşan her kesime karşı sorumlulukları bulunduklarını hatırlatarak, yapılan bu eğitimin bu anlamda çok büyük katkısı olacağına inanç belirtti.

Sunulan belgelerin orijinal olup olmadığı veya sahtelenip sahtelenmediği konusunda dikkat edilmesi gereken hususların neler olduğuna ilişkin verilen eğitimin ardından personelin bu konuda tam bir donanıma sahip olacağını ifade eden Arter, eğitimin düzenlenmesine katkı koyan Polis Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Törende konuşmaların ardından eğitim programına katılan çalışanlara sertifikaları verildi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.