1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİS ZANLILARI KARIŞTIRDI
POLİS ZANLILARI KARIŞTIRDI

POLİS ZANLILARI KARIŞTIRDI

16 yaşındaki kadın yerine, 30 yaşındaki kadın

A+A-

Rum Polisinin, aleyhinde tutukluluk kararı çıkarılması için, Larnaka Mahkemesine, 16 yaşındaki Somali asıllı bir kadın yerine, kendisiyle aynı yerde tutulan 30 yaşındaki Somalili kadını götürdüğü haber verildi.

Kadınların Aradippu’da bulunan Polis karakolunda aynı hücre içerisinde kaldıklarını ve ikisinin de başörtüsü taktığını yazan Alithia gazetesi, kadını almaya giden polise, yanlış kadının teslim edildiğini belirtti.

Gazete mahkemede olayın anlaşılması üzerine, gerçek zanlı getirilene kadar sürece ara verdiğini ekledi.

Devamla, 16 yaşındaki Somalili kadının, geçtiğimiz Pazartesi günü Larnaka havalimanında kendisine ait olmayan bir İngiliz pasaportuyla yakalandığı belirten gazete, kadının Türkiye’den KKTC’ye geldiğini ve 9 bin 500 dolar karşılığında pasaportu aldığını söylediğini iletti.

Gazete, mahkemenin kadının 3 gün tutuklu kalmasına karar verdiğini ekledi.

İran uyruklu bir şahsın da, geçtiğimiz Pazartesi akşamı tasarrufundaki sahte Fransız pasaportuyla Larnaka havalimanından Viyana’ya gitmeye çalıştığını kaydeden gazete, İranlının pasaportu 6 bin dolar karşılığında Türkiye’den aldığını söylediğini aktardı.

Bahse konu şahsın KKTC’ye geldiğini, bir hafta kaldığını ve Lefkoşa’dan Larnaka Havalimanı’na gittiğini ifade eden gazete, mahkemenin, bu şahsın 3 gün tutuklu kalmasına karar verdiğini ekledi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.