1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “POLİSE GİDERSEN, GÖRÜNTÜLERİ İNTERNETE ATARIM”
“POLİSE GİDERSEN, GÖRÜNTÜLERİ İNTERNETE ATARIM”

“POLİSE GİDERSEN, GÖRÜNTÜLERİ İNTERNETE ATARIM”

KKTC'de soluk kesen tecavüz!

A+A-

 

Kıskançlığı çıldırttı

Eşiyle ilişkisi olduğunu düşündüğü bir bankanın şube müdürünü, eşini kullanarak Güvercinlik'teki eski kilise bölgesine çağırıp darp ettikten sonra cinsel tecavüzde bulunan Ö.Ç ve eşi R.Ç tutuklandı

Kıbrıs - Sedef Boşnak

Gazimağusa'ya bağlı Güvercinlik köyünde önceki gün akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

38 yaşındaki Ö.Ç, 6 ay önce şiddet tehdidinde bulunup, şantajla 15 bin TL aldığı ve eşiyle ilişkisi olduğunu düşündüğü bir bankanın şube müdürü olan T.E.'ye, eşi vasıtasıyla Güvercinlik köyüne gelmesini sağladıktan sonra ciddi şekilde darp ederek cinsel tecavüzde bulundu.

Meseleyle ilgili tutuklanan Ö.Ç ve 30 yaşındaki eşi R.Ç, dün, Gazimağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç huzuruna çıkarılarak, tahkikat amaçlı aleyhlerine 3'er gün tutukluluk emri temin edildi.

“Polise gidersen, görüntüleri internete atarım”

Dünkü tutukluluk duruşmasında meselenin soruşturmasını yürüten Gazimağusa Polis Müdürlüğü'ne bağlı Adli Şube Amirliği'nde görevli Müfettiş Muavini Faysal Güden meseleyle ilgili olguları mahkemeye aktardı.

Müfettiş Muavini Faysal Güden, zanlı Ö.Ç’nin 2015 yılı ocak ayı içerisinde Gazimağusa’da, eşi R.Ç ile ilişkisi olduğunu düşündüğü bir bankanın şube müdürü T.E.'ye, tasarrufundaki kanunsuz tabancayı gösterdiğini, vurmak ve kızına zarar vermek hususunda şiddet tehdidinde bulunduğunu belirtti.

Güden, Ö.Ç’nin daha sonra T.E'den toplam 15 bin TL tutarındaki üç adet çek yaprağını almak suretiyle soygun suçunu işlediğini de söyledi.

Faysal Güden, şahadetinin devamında, bu kez önceki gün yaşananları anlattı.

Güden, saat 12.30'da, zanlı Ö.Ç’nin eşi R.Ç’ye telefon açtırarak T. E.’nin Güvercinlik köyünün kuzey kısmında bulunan eski kilise bölgesine gelmesini sağladığını ifade etti.

Ö.Ç’nin daha sonra gizlenmekte olduğu eşi R.Ç’nin kullanımındaki araçtan çıkarak, tasarrufundaki kanunsuz tabancayı T. E.’ye doğrultup, yüzüne vurduğunu, gözlüğünü kırarak hasara uğrattığını anlatan Güden, Ö.Ç’nin T.E’yi yere yatırıp ellerini halat ile arka tarafa bağladığını ve giymekte olduğu giysilerini çıkarttıktan sonra adı edilene cinsel tecavüzde bulunup, olay anının cep telefonuna kaydını sağladığını belirtti.

Polis Müfettiş Muavini Güden, Ö.Ç’nin, T.E’yi polise gitmesi halinde görüntüleri internette yayınlamakla tehdit ettiğini anlattı.

Tanık polis, her iki zanlıyı tutukladığını belirterek, henüz yeni başladığı tahkikatını salimen yürütebilmek için mahkemeden süre talep etti.

3 gün tutuklu kalacak

Huzurundaki şahadeti değerlendiren yargıç Ayşen Toroslu, kanunsuz tabanca tasarrufu, tabanca taşıma, soygun, şiddet tehdidi ve cinsel tecavüz suçlarından methaldar olan zanlıların tahkikatın selameti açısından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.