1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “POLİSE GÜVENİM SIFIRLA ÇARPILDI”
“POLİSE GÜVENİM SIFIRLA ÇARPILDI”

“POLİSE GÜVENİM SIFIRLA ÇARPILDI”

“Polise güvenim sıfırla çarpıldı”

A+A-

KKTC genelinde büyük bir infial yaratan kundaklama olayları vatandaşları tedirgin etti. Ortaköy’de ikamet eden Erdal Ersalıcı sabaha karşı arabasının alarmının çalması üzerine camdan baktı, arabasının yanında bir kişi gördü. 155 Polis İmdat’ı arayan Ersalıcı, ihbarının dikkate alınmamasına kızdı.

1-754.jpg

Bahadır AYNA
Yaklaşık bir haftadır ülke gündemine büyük yankı uyandıran kundaklama olayları vatandaşların diken üzerinde olmalarına neden oluyor. Ortaköy bölgesinde ikamet eden Erdal Ersalıcı isimli bir vatandaşın aracı dün sabaha karşı kimliği belirsiz bir kişi tarafından zorlandı. Olayı anlatan Ersalıcı, sabaha karşı saat 03.00 sularında birden aracının alarmlarının çalmaya başladığını söyledi. Odasının penceresinden dışarı doğru baktığında bir kişinin koşarak uzaklaştığını gören Ersalıcı, dışarı çıkmaya korktuğunu ve hemen 155 Polis İmdat’ı aradığını kaydetti.
“Ne gelen oldu ne arayan”
Evin içerinde korku dolu dakikalar geçirdiğini belirten Erdal Ersalıcı, 155’i aradığında telefona cevap veren polis memuruna olayı anlattığını, polisinde adresi istediğini belirtti. Yaklaşık bir saat polisi bekleyen Ersalıcı, saat 04.05 sıralarında tekrar 155’i aradı. Polisin verdiği cevap karşısında şok olan Erdal Ersalıcı, o anları şu sözlerle özetledi: Telefona cevap veren polis aynı polisti, olayı tekrar anlattıktan sonra beni hatırladı. Polis, bana “O sıralarda daha önemli bir ihbar aldık görevli arkadaşlar oraya gitti, siz tekrardan adresi verin ben size bir ekip yönlendireceğim” dedi. Bunun üzerine sabaha kadar evimde oturup bekledim fakat ne gelen oldu ne arayan.

“ Polise olan güvenim sıfırla çarpıldı”
Erdal Ersalıcı, polisin görevinin vatandaşların zor anlarına yetişmek olduğunu belirterek polise olan güvenini sıfırla çarpıldığı dile getirdi. Vatandaşlara bazı uyarılarda bulunan Erdal Ersalıcı şunları söyledi: 155 Polis İmdat’ın durumu tamamen hikaye, vatandaşlar kendi önlemlerini almalı, herkes gerekirse evinin kapısını zincirlemeli, gerekirse herkes evinde silah bulundurmalı.
2-459.jpg

HAVADİS

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.