1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİSİ ATLATAMADILAR!
POLİSİ ATLATAMADILAR!

POLİSİ ATLATAMADILAR!

Takip sonuç verdi…

A+A-

Mağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri dün düzenledikleri operasyonda kaçak sigara ve tütün ele geçirdi

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi (CÖŞ) ekipleri dün düzenledikleri operasyonda çok sayıda gümrüğü ödenmemiş muhtelif markalarda kaçak sigara ile tütün ele geçirdi. Elde edilen bilgilere göre dün sabah saatlerinde pusuya yatan CÖŞ ekipleri Mağusa Serbest Liman çıkışında Abdulkadir Kuş’un yönetimindeki HZ 319 plakalı araçta yaptığı aramada toplam 12 karton “Silk-Cut” ve “Davidoff” marka gümrüksüz sigara ele geçirdi. Araç sürücüsü Abdulkadir Kuş ile konu araçta yolcu olarak bulunan Sadık Arslan ile Ali Bilmez sorgulanmak üzere gözaltına alındı.

 

Takip sonuç verdi…

Dün gün boyu operasyonlarını sürdüren CÖŞ ekipleri, yürüttükleri soruşturma ve takip neticesinde Mağusa’da faaliyet gösteren bir restoranda paketçi olarak çalışan Osman Yıldırım’ın evine baskın düzenledi. Yıldırım’ın evinde yapılan aramada ise toplam 650 paket “L&M”, “Davidoff”, “Wiston” ve “Silk-Cut” marka gümrüksüz kaçak sigara, toplam 50 kilo “Al-Fakker” marka ile “Al-Fakeer” marka gümrüksüz kaçak nargile tütünü ve 5 paket “Gold Vırgınıa” marka gümrüksüz kaçak sigara tütünü ele geçirildi. Konu gümrüksüz kaçak sigaralara ve tütünlere el konulurken, Abdulkadir Kuş, Sadık Arslan, Ali Bilmez ve Osman Yıldırım aleyhine işlem başlatıldığı öğrenildi.

Yeni Bakış

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.