1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİSİ DÖVMEK PAHALIYA PATLADI
POLİSİ DÖVMEK PAHALIYA PATLADI

POLİSİ DÖVMEK PAHALIYA PATLADI

Polisi dövmek pahalıya patladı

A+A-

Girne’de bir eğlence mekanının önünde çıkan kavgaya müdahale eden polisi darp ederek “Polisi darp” ve “Görevinden men” suçlarını işlediği gerekçesiyle tutuklanan iki kişi yargılanıncaya kadar 15 gün süreyle Merkezi Cezaevi’ne gönderildi

Girne’de bir eğlence mekanının önünde çıkan kavgaya müdahale eden polis memurlarını darp ettikleri gerekçesiyle dün Girne’de yargı huzuruna çıkarılan zanlılar İhsan Keskin ve Nizamettin Bozal, mahkeme tarafından cezaevine gönderildi.

Girne Kaza Mahkemesi Yargıcı Kıdemli Yargıç Fügen Ulutekin huzurunda görüşülen duruşmada Başsavcılık adına Emine Taşkın, Girne Polis Müdürlüğü’nde görevli polis çavuşu Ali Uzun’u tanık olarak dinletti.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Girne Polis müdürlüğü Adli Şube’de görevli Polis Çavuşu Ali Uzun, zanlı İhsan Keskin ve Nizamettin Bozal’ın 9 Nisan tarihinde Girne’de meydana gelen “Polisi darp”, “Polisi görevinden men”, “Sarhoşluk” ve “Rahatsızlık” suçlarından methaldar olduklarını söyledi.

Uzun, zanlıların söz konusu tarihte 03.00 raddelerinde Girne’de bir eğlence mekanının önünde kavga çıkarttıklarını ve olaya polisin müdahale etmesiyle polis memurlarını da darp ettiklerini söyledi. Zanlıların işlemiş olduğu suçun polis teşkilatının itibarına yönelik işlenmiş olan suçlar olduğunu ifade eden Ali Uzun, zanlıların TC vatandaşı olduklarını ve dün itibarıyla çalıştıkları iş yerinden çalışma izinlerinin durdurulduğunu kaydetti.

Zanlılar aleyhinde başlatılan polis soruşturmasının tamamlandığını ifade eden Ali Uzun, zanlıların davalarında hazır bulunmasını sağlamak adına mahkemenin uygun göreceği bir süreyle hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne hükümsüz tutuklu olarak gönderilmelerini emretti.

Huzurundaki şahadeti ve zanlıların itirazı olmamasını dikkate alan Kıdemli Yargıç Fügen Ulutekin, zanlıların 15 günü geçmeyecek süreyle yargılanacakları güne kadar hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini emretti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.