1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİSİ GÖRÜNCE ATTI AMA OLMADI...
POLİSİ GÖRÜNCE ATTI AMA OLMADI...

POLİSİ GÖRÜNCE ATTI AMA OLMADI...

Polisi görünce;

A+A-

Polisi görünce cebindeki uyuşturucuyu kaldırıma atan zanlı tutuksuz yargılanacak

Polisi görünce cebindeki uyuşturucuyu kaldırıma atan Tolga Ö., tutuksuz yargılanacak

Girne’de yolda yürürken şüpheli hareketleri nedeni ile üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde bulunarak tutuklanan zanlı Tolga Ö. hakkındaki polis soruşturması tamamlandı.

Zanlı dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada 16 Kasım saat 02.00 sıralarında Girne’de İskenderun Caddesi üzerinde yürüyen zanlının üzerinde CÖŞ tarafından arama yapılacağı esnada zanlının elindeki beyaz peçete yere attığı belirtildi.

Polis, yere atılan peçete içerisinde 2 adet uyuşturucu hap ve zanlı üzerinde ise iki gram sentetik cannabinid türü uyuşturucu madde bulunduğunu belirtti.

Sorgulanan zanlının sentetik cannabionid türü uyuşturucu maddeyi 13 Kasım tarihinde 3 gram olarak, uyuşturucu hapları ise 15 Kasım tarihinde 15 adet olarak Girne’de iki ayrı şahıstan aldığını itiraf ettiğini söyledi.

Mahkeme emri ile 3 gündür tutuklu bulunan zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, davalarında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti.

Girne Kaza Mahkemesi, yurt dışına çıkış yasağı ve zanlının 5 bin TL nakit teminat ödemesi şartları ile yargılanıncaya kadar serbest kalmasına karar verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.