1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİSİ GÖRÜNCE TERK EDİP KAÇTILAR!
POLİSİ GÖRÜNCE TERK EDİP KAÇTILAR!

POLİSİ GÖRÜNCE TERK EDİP KAÇTILAR!

Çalıntı araç, terk edilmiş vaziyette bulundu!

A+A-

Gönyeli çemberinde kontrol yapan polisleri gören araç sürücüsü, çemberin yakınında inşası süren yola girdi ve arabayı da orada bırakıp kaçtı. Polis ekipleri, söz konusu aracın çalıntı olduğunu ortaya çıkardı

Murat ASLAN

Lefkoşa trafik ekipleri geçtiğimiz Cumartesi sabah saatlerinde yaptıkları denetimler sırasında çalıntı bir aracı tespit ederken, çalıntı aracı kullanan hırsızların bulunması için soruşturma devam ediyor.

Geçtiğimiz Cumartesi sabahı saat 24.00- 05.00 arası Gönyeli Çemberi’nde alkol kontrolü yapan polis müfettişi Kutlay Malek’e bağlı Lefkoşa Trafik Şubesi ekipleri yaptıkları denetimler sırasında Girne’den Lefkoşa istikametine seyir halinde olan sahte plakalı ve çalıntı aracı ele geçirdi. Çalıntı aracı kullanan hırsızların Gönyeli Çemberine yaklaştığı sırada trafik polislerini görünce çemberin yakınına inşa edilen yeni yoldan kaçmaya çalıştığı bildirildi. Yapılan takip sonucunda trafik polislerinin arabayı terk edilmiş bir biçimde tespit ederek alıkoyması sonrasında arabanın 24 saat üzerinden geçmeden çalıntı olduğu ve üzerindeki plakaların da başka bir araca ait olduğu ortaya çıkarıldı. Lefkoşa Polis Müdürü Yüksel Öğmen’in talimatıyla Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik, Adli Şube ve CÖŞ ekiplerinin çok yönlü bir soruşturma başlatarak hırsız veya hırsızları yakalamaya çalıştıkları kaydedildi.

Halkın Sesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.