1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİSİ GÖRÜNCE YUTMAK İSTEDİ AMA...
POLİSİ GÖRÜNCE YUTMAK İSTEDİ AMA...

POLİSİ GÖRÜNCE YUTMAK İSTEDİ AMA...

Tugay Menan Tayşi ile Nihat Arbak tutuklandı.

A+A-

Nadire Bahadi

Mağusa’da yaklaşık 2 gr uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve 2 adet cinsel gücü artırıcı jel ile yakalanan Tugay Menan Tayşi ile Nihat Arbak tutuklandı. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Tayşi ile Arbak, hakkında 2 gün tutukluluk kararı verildi.

2 gram uyuşturucu bulundu

Olayı soruşturan polis memuru Hüseyin Osum mahkemedeki ifadesinde,  EM 414 plakalı aracın uyuşturucu bulunduğu ihbarı üzerine Suriçinde tespit edildiğini araç sürücüsü Nihat Arbak ile yolcu Tugay Menan Tayşi polisi görünce kaçmaya çalıştığını anlattı.

Osum, Tayşi’nin polisi görmesi üzerine tasarrufundaki uyuşturucu olduğuna inanılan maddeyi yutmaya çalıştığını, yutmaya çalışırken de maddenin bir kısmını tişörtüne, araba koltuğuna ve asfalta döktüğünü açıkladı. Osum, zanlı Tayşi’nin pantolonun cebinde de yaklaşık yarım gram, aracın torpido gözünde ve sol kapı cebinde ise az miktarda uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile aracın sağ kapı cebinde ise 2 adet cinsel gücü artırıcı jel bulunduğunu açıkladı. Yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Osum, zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme 2 güne karar verdi

Mağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Hazal Hacımulla, polisin başlatmış olduğu soruşturmanın salimen yürütülebilmesi maksadı ile zanlı Tugay Menan Tayşi ile Nihat Arbak’ın 2 gün  poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.