1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİSİ OLAY YERİNE ÇAĞIRINCA!
POLİSİ OLAY YERİNE ÇAĞIRINCA!

POLİSİ OLAY YERİNE ÇAĞIRINCA!

Şoke eden olay;

A+A-

Çukura düştü, arabasının rimsi kırıldı, tekerleği patladı üstüne bir de Polisten dikkatsiz sürüşten 350 TL ceza yedi.

Kıbrıs Sözcü'nün haberine göre, Güzelyurt’ta arabasıyla yol içerisindeki çukura düşen vatandaşın arabasına da 6 bin TL’lik hasar meydana geldi. Yol içerisindeki Çukur 6 bin TL’lik hasarın yanı sıra vatandaşa 350 TL’lik cezaya da mal oldu.

Gelmiş geçmiş birçok bakanın ‘Kalitelidir’ dedikleri yollar arabaların cellâdı olmaya devam ediyor. Birçok yolda, meydana gelen çukurlar, araba lastiklerinin patlamasına, tekerleklerin de hasar görmesine neden olurken, arabaları hasar gören vatandaşlar ise şikâyetlerini hangi mercilere ileteceklerini bilemiyor.

Güzelyurt’ta ikamet eden Mustafa Sarpten yaptığı açıklamada" bir çukura düşmem bana 6 bin TL’ye patladı. Dün (Geçtiğimiz gün) Güzelyurt’ta yolun ortasında bulunan bir çukuru fark etmedim ve çukura düştüm. Düştüğüm çukur arabamın rimsini çatlattı" dedi.

Mustafa Sarpten açıklamasının devamında "sigortamı ve polisi olay yerine çağırdım. Maksadım sigortamın arabamda meydana gelen hasarı görmesini sağlamak Polise de kayıt tutturmaktı. Ancak Polis dikkatsiz sürdüğüm için bana 350 TL ceza yazdı. Artık usandım bu durumlardan. Peki bize ceza varda bu çukurları tamir etmeyen Belediyeye ve yetkililere ceza yok mu?" ifadesinde bulundu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.