1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİSİN GÖZÜNDEN KAÇMADI
POLİSİN GÖZÜNDEN KAÇMADI

POLİSİN GÖZÜNDEN KAÇMADI

Pencereden bir eve hırsızlık yapmak için girdiği iddia edilen Mustafa Kavaz, çıkmaya çalıştığı sırada suçüstü yakalandı

A+A-

Pencereden bir eve hırsızlık yapmak için girdiği iddia edilen Mustafa Kavaz, çıkmaya çalıştığı sırada suçüstü yakalandı

Gönyeli’ de Orhan Ok’un evine pencereden girip hırsızlık yaptığı iddia edilen Mustafa Kavaz, yine o bölgede yaşayan bir polis çavuşu tarafından suçüstü yakalandı. Zanlı Kavaz’ın pencereden çıktığı esnada polis çavuşu tarafından fark edildiği, polisi gören zanlının kaçtığı belirtildi. Kaçmaya çalışan zanlının polis çavuşu ve çevredekilerin yardımı ile güç kullanılarak yakalandığı açıkladı. Hırsızlık suçundan dolayı gözaltına alınan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

ÇIKARKEN YAKALANDI
Olayın önceki gün saat 19.00 sıralarında Gönyeli’ de meydana geldiğini kaydeden polis, zanlının Orhan Ok’un evine alüminyum panjurun kilidini açarak içeri girdiğini, yatak odasında bulunan bin lira değerindeki diz üstü bilgisayarı çaldığını ve yine aynı pencereden çıkmak isterken polis çavuşu Mehmet Behlül tarafından fark edildiğini söyledi. Polis, zanlının kaçmaya çalıştığını,polis çavuşu ile çevredekilerin yardımı ile
kaçmaya çalışan zanlının makul kuvvet kullanılarak yakalandığını söyledi.

OLAYI GÖRENLER VAR
Olaya tanık olanlardan ifade aldıklarını, başka tanıklar olduğunu ve onlarında ifadelerini alacaklarını belirten polis, hakkında soruşturma başlatılan zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

ÜÇ DEĞİL İKİ GÜN
Mahkemede söz hakkı alan zanlı on kişi tarafından darp edildiğini öne sürerken üç günlük tutukluluk süresine itiraz etti.Mahkeme, zanlının 2 gün tutuklu kalmasına, soruşturmanın tamamlanmaması durumunda yeniden tutuklama duruşması yapılmasına karar verdi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.