1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİSİN KADER GÜNÜ!
POLİSİN KADER GÜNÜ!

POLİSİN KADER GÜNÜ!

Büyük baskı yapılıyor!

A+A-

Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu’nun, meclisin bugün gerçekleşecek kritik toplantısını teşkilat mensuplarının izlememesi için büyük baskı yaptığı öğrenildi.

Eniz ORAKCIOĞLU

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nun bugün gerçekleşecek Genel Kurul gündeminde, Polis Örgütü Kuruluş, Görev ve Yetkileri Değişiklik Yasa Önerisinin yasalaşması yönünde polisin beklentileri sürerken, Genel Müdür Süleyman Manavoğlu’nun polis mensuplarının meclis oturumunu izlememesi için büyük baskı yaptığı belirtildi. 

Manavoğlu polisi 

sürmekle tehdit ediyor

Özellikle Lefkoşa’daki polis mensuplarına amirleri aracılığıyla baskıyı artıran Manavoğlu’nun personeli başka bölgelerle nakletmekle tehdit ettiği ifade edildi. Süleyman Manavoğlu’nun bu baskılarına karşın özellikle Güzelyurt ve Mağusa gibi bölgelerden bugünkü meclis birleşimini izlemek amacıyla çok sayıda polis mensubunun Lefkoşa’ya geleceği ifade edildi. 

UBP, TDP ve TKP söz verdi

Bu arada, UBP, TKP ve TDP’nin bugünkü oturumda nisabı sağlayarak polisin yasa önerisini yasalaştırmak için teşkilat mensuplarına söz verdiği de gelen bilgiler arasında.  

Yeni Bakış

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.