1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİSLE DALGA GEÇİYOR!
POLİSLE DALGA GEÇİYOR!

POLİSLE DALGA GEÇİYOR!

Polisle dalga geçiyor!

A+A-

Girne Kaza Tapu Dairesi’nin 3 Eylül tarihinde kundaklanmasıyla ilgili zanlı olarak gözaltına alınan 16 yaşındaki M.A’nınverdiği 3 ayrı gönüllü ifadenin yalan beyanlardan ibaret olduğu belirtilirken, zanlı dün yeniden yargı huzuruna çıkarılarak tutukluluk süresi 3 gün daha uzatıldı.

Önceki duruşmada tutuklanan 18 yaşındaki İlkay Dural’ın da olayla bağlantısı olmadığı anlaşılması üzerine mahkemeye çıkarılmadan serbest bırakıldığı belirtildi.

Abbas ELMAS

Girne Kaza Tapu Dairesi’nin kundaklanması ve son üç ay içinde meydana gelen kundaklama, dükkan açma ve sirkat olaylarıyla bağlantısı olduğu iddia edilen 16 yaşındaki M.A dün yeniden yargı huzuruna çıkarılarak tutukluluk süresi 3 gün daha uzatıldı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Girne Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli polis memuru Serhat Özün, 16 yaşındaki zanlı M.A’nın3 Eylül tarihinde meydana gelen Girne Kaza Tapu Dairesi’nin kundaklanmasıyla ilgili olarak gözaltına alındığını söyledi.

Serhat Özün, zanlı M.A’nın poliste yaptığı beyanlarda hem kundaklama olayını, hem de son 3 ay içinde Girne bölgesinde meydana gelen birçok kundaklama olayı ve dükkan açma sirkat meseleleriyle ilgisininolduğunu itiraf ettiğini kaydetti.

Zanlı M.A’nın poliste üç ayrı gönüllü ifade verdiğini ancak alınan ifadelerdeki bilgilerin yalan olduğunu açıklayan Özün, zanlının polise yalan beyanlar vererek yanıltmaya çalıştığını açıkladı. Özün, zanlının son verdiği gönüllü ifadede araştırılması gereken unsurlar olduğunu ve suç ortağının aranmakta olduğunu belirerek, yürütülen polis soruşturmasının selameti açısından 3 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurundaki polis şahadetini ve zanlının itirazı olmamasını dikkate alan Girne Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, yürütülen polis soruşturmasının selameti açısından zanlının 3 gün daha poliste kalmasını emretti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.