1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. POLİSLİK OLDULAR
POLİSLİK OLDULAR

POLİSLİK OLDULAR

Büyükkonuk ve Mehmetçik Belediyesi çöp yeri sorunu yüzünden birbirine düştü

A+A-

Büyükkonuk ve Mehmetçik Belediyesi çöp yeri sorunu yüzünden birbirine düştü

Büyükkonukve Mehmetçik Belediyeleri arasında çöplük krizi yaşandı. Mehmetçik Belediyesi’nin uzun zamandır çöp döktüğü ve Büyükkonuk Belediyesi sınırları içerisinde yer alan çöp alanına Büyükkonuk Belediyesi’nin de çöp dökmeye başlaması Mehmetçik Belediye Başkanı Beyazıt Adalıer’i kızdırdı.
Geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, Büyükkonuk Belediyesi’nin döktüğü çöpleri toplayanMehmetçik Belediyesi’ne ait çöp kamyonları, 10 sefer yaparak daha önce çöp alanı olarak kullanılan ve sonra doğaya zarar verdiği düşüncesi ile kapatılan bir alana döktü. Olay yerine gelen polis ve Çevre Koruma Dairesi yetkilileri olayın büyümesini önledi.

POLİS ZOR YATIŞTIRDI
Çevre Koruma Dairesi yetkilileri Beyazıt Adalıer’e döktüğü çöpleri toplamazsa ceza yazılacağı ihtarında bulundu. Yazılı ihtarı alan Beyazıt Adalıer çöplüğün kendilerine dahi yetmediğini, Bafra bölgesindeki otellerin de çöplerini topladıklarını bu haksızlığa seyirci kalmayacağını ve mücadeleye devam edeceğini söyledi.Büyükkonuk Belediyesi yine çöpleri dökmeye devam ederse bu kez topladığı çöpleri Büyükkonuk Köyü içine dökeceğini ifade eden Beyazıt Adalıer’i polis zor yatıştırdı.


DOĞAYI TEHDİT EDİYORDU
Büyükkonuk sakinleri, Beyazıt Adalıer’in emriyle 10 kamyon çöpün döküldüğü alanın daha önce çöplük olduğunu ancak ormanlık alanda bulunduğu için doğayı tehdit etmesi nedeniyle daha sonra kapatıldığını söylediler. Buranın tekrar çöplük olmasını istemediklerini ifade eden bölge halkı, mevcut çöp alanının iki belediye tarafından ortak kullanmasının en akılcı çözüm olduğu iddiasında bulundular.

star

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.