1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİSTEN ÇAĞDAŞ BİR GİRİŞİMCİLİK
POLİSTEN ÇAĞDAŞ BİR GİRİŞİMCİLİK

POLİSTEN ÇAĞDAŞ BİR GİRİŞİMCİLİK

POLİSTEN ÇAĞDAŞ BİR GİRİŞİMCİLİK

A+A-

Polis Genel Müdürlüğü bir proje kapsamında imaj yeniliyor. Proje çerçevesinde polis araçlarının görüntüsü de değiştirildi.

Sonay ORBAY

Polis Basın Subaylığı’ndan edinilen bilgilere göre, Polis Genel Müdürlüğü, Polis Örgütünü Yeniden Yapılandırma Projesi adı altında bazı yeniliklere imza atmaya başladı. Yeni araç filosu üzerinde uygulanan, “Görevimiz Güvenliğiniz” sloganı ve polis teşkilatı ulaşım hattıyla, web sitesi adresi bulunan çıkartmalarla, polis araçlarına yeni bir görünüm kazandırıldı.

“Amaçları olumlu bir imaj yaratmak”
Polis Örgütünü Yeniden Yapılandırma Projesi kapsamında yapılan bu yeniliklerin asıl amacı, polisin imajını halkın gözünde daha olumlu bir yöne çekebilmek. Bu doğrultuda, yeni araç filosu üzerine polis teşkilatı ulaşım hattının yazılmasıyla halka acil bir durum anında hemen polis teşkilatını arayabilme imkanı veriliyor. Ulaşım hattı dışında yine araba üzerine yazılan web sitesi adresi de Polis Genel Müdürlüğü hakkında bilgi edinmek isteyenler için de ek bir bilgi olarak sunuluyor. Bunun çağdaş bir girişim olduğu ve dünyanın her yerinde polis araçlarının üzerinde bu tür yazıların olması da edindiğimiz bilgiler arasında.

“Şikayetçi olan kimse yok”


Bazı vatandaşlar, yapılan bu yeniliklerden hiçbir şekilde şikayetçi olmadıklarını ve arabalar üzerindeki sloganların kendilerinde gayet olumlu bir izlenim yarattığını söylediler. Ayrıca proje kapsamında şimdilik sadece yeni araç filosu üzerinde gerçekleşen bu yapılandırmanın, tüm araçlar üzerinde uygulanıp uygulanmayacağının da belli olmadığı belirtildi.

594-001.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.