1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİSTEN KAÇAMADI
POLİSTEN KAÇAMADI

POLİSTEN KAÇAMADI

Polisten kaçamadı

A+A-

Girne’de çantasını almak için bir kadına saldıran ancak, kap-kaç girişimi başarısız olan zanlı, kısa sürede yakalandı

Ülkeye turist olarak gelen 63 yaşındaki Gülay Topçuoğulları, dün gece yarısı Girne’de çantasını alıp kaçmak isteyen bir erkek şahsın saldırısına uğradı. Yaşanan boğuşma sonucu yere düşüp başını vuran Gülay Topçuoğulları, sağ omuz kemiğinin kırılmasına rağmen çantasını bırakmadı.

Soygun girişimi başarısız olan erkek şahıs, olay yerinden kaçtı. Polis, meseleyle bağlantısı olduğuna inanılan bir kişiyi tutukladı. Ülkede turist statüsünde bulunan Ersin Çörli isimli zanlının bugün mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

Polis kısa sürede yakaladı
Polisten edinilen bilgiye göre, olay dün gece Ziya Rızkı Caddesinde bulunan bir oto park alanı içerisinde meydana geldi. Gülay Topçuoğulları’nın yaşadığı olayın 01.00 sıralarında polisin bilgisine gelmesi üzerine geniş çapta soruşturma başlatıldı. Kamera görüntülerinden tespit edilen 27 yaşındaki zanlı Ersin Çörli, olayın üzerinden henüz birkaç saat geçmesine rağmen kaldığı yere düzenlenen operasyon sonucu yakalandı. Zanlı Ersin Çörli’nin bugün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılması bekleniyor.

El çantasını zorla almaya çalışırken Gülay Topçuoğlulları’nı iterek yere düşüren ve sağ omuz kemiğinin kırılmasına, vücudunda da çeşitli yaralara neden olan zanlının “Soygun girişimi”, “Darp” ve “Vahim zarar”suçlarından methaldar olduğu ifade edildi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.