1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİSTEN ÖNEMLİ UYARI!
POLİSTEN ÖNEMLİ UYARI!

POLİSTEN ÖNEMLİ UYARI!

Polis Genel Müdürlüğü;

A+A-

 

POLİS GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YAYIMLADIĞI BAYRAM MESAJINDA BAYRAMDA YOĞUNLAŞACAK TRAFİK KONUSUNDA UYARILARDA BULUNDU; TRAFİK KURALLARINA UYULMASINI İSTEDİ

155 POLİS İMDAT, 199 İTFAİYE VE 156 ALO NARKOTİK İLE DİĞER POLİS TELEFON HATLARI 24 SAAT HALKIN HİZMETİNDE

Polis Genel Müdürlüğü, yarın başlayacak Ramazan Bayramı’nın huzur ve güven içinde kutlanması için gereken tüm emniyet tedbirlerini aldığını belirterek, bayram nedeniyle yoğunlaşacak trafikte can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürmemek için trafik kurallarına uyulması gerektiğini vurguladı.

Polis Genel Müdürlüğü yayımladığı bayram mesajında, bayramların toplumsal birliği sağlamadaki önemine işaret ederek, halkın, müstesna günlerden olan Ramazan Bayramı’nı huzur ve güven ortamı içerisinde idrak edebilmesi için, görev ve sorumluluklarının gerektirdiği tüm emniyet tedbirlerini aldığı vurgulandı.

Halkın şikayet ve yardım taleplerini her zaman olduğu gibi “155 Polis İmdat, 199 İtfaiye ve 156 Alo Narkotik”  ve diğer telefon hatlarıyla kesintisiz 24 saat halkımızın hizmetinde olacağı belirtilen mesajda,  trafikle ilgili de uyarılarda bulunuldu.

TRAFİK UYARISI; “KURALLARA MUTLAKA UYUNUZ”

Polis Genel Müdürlüğü mesajında şöyle denildi:

“Bizleri ve halkımızı derin üzüntüye boğan, ülkemizi maddi ve manevi kayıplara uğratan trafik kazalarına hep birlikte  ‘dur’ diyebilmek için, aldığımız tedbirlerin yanında sizlerin de yardım ve desteğine ihtiyacımız olduğuna inanıyoruz.

Bayram nedeniyle daha da yoğunlaşacak olan trafikte, kendinizin, sevdiklerinizin ve başkalarının can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürmemek için;

“SÜRAT YOLLARI DEĞİL YAŞAMI KISALTIR”

Trafik kurallarına mutlaka uyunuz. Aracınızı yolların konumunu dikkate alarak ve gerekli özeni göstererek sürünüz. Kendilerinin ve başkalarının can ve mal güvenliklerini tehlikeye düşürecek şekilde araç kullananları ve trafik kurallarına uymayanları hiç çekinmeden Polise ihbar ediniz. Sürat yapmayınız. Süratin yolları değil kendi yaşamınızı kısaltabileceğini unutmayınız. Trafikte önceliğiniz, arzuladığınız yere sağlıklı varmak ve sevdiklerinizle kucaklaşmak olsun. Sizin huzurunuz, bizim gururumuzdur.”

Mesajda, halkın bayramı kutlanarak sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram dilendi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.