1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PORTAKAL BAHÇELERİNİN ARASINDA ŞOKE EDEN GÖRÜNTÜ!
PORTAKAL BAHÇELERİNİN ARASINDA ŞOKE EDEN GÖRÜNTÜ!

PORTAKAL BAHÇELERİNİN ARASINDA ŞOKE EDEN GÖRÜNTÜ!

Güzelyurt’ta soruşturmasını derinleştiren polis, portakal bahçelerinin arasında ...

A+A-

 

Güzelyurt’taki uyuşturucu soruşturmasını derinleştiren polis portakal bahçelerinin arasında ekili Hint kenevirlerinin yanı sıra çok sayıda boş uyuşturucu paketine ulaştı.

Havadis - Devrim Demir

Güzelyurt’ta 8 Temmuz tarihinde Fuat Revan’a ait bahçede düzenlenen uyuşturucu operasyonunda kesilmeye hazır 13 kök hintkeneviri ele geçirilmiş, soruşturma amaçlı Fuat Revan ve Enis Bolçocuk tutuklanmıştı.

Tutukluk süresinde devam eden soruşturmada, Fuat Revan’a ait ev ve  Yuvacık köyünde narenciye bahçesinde, çok sayıda boş bonzai  paketi, eroin, 1adet kuru sıkı tabaca, 50 gram hintkeneviri ve 15 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Zanlılar ek tutukluluk talebiyle dün yeniden Güzelyurt’ta mahkemeye çıkarıldı.

Güzelyurt Mahkeme Başkanı İlker Sertbay huzurunda görüşülen ek tutukluluk duruşmasında, işlenen suçun ciddiyetine dikkati çekerek Fuat Revan ve Enis Bolçocuk’un 6 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi.

Yüzlerce boş uyuşturucu paketi ve eroin ele geçirildi

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis çavuşu Metin Düzener mahkemede verdiği ifadesinde, Fuat Revan ve Enis Bolçocuk’un 8 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda tutuklandıklarını anlattı.

Polis çavuşu Metin Düzener zanlıların 8 gündür poliste soruşturma amaçlı tutuklu bulunduklarını, tutuklu oldukları süre içerisinde soruşturmanın devam ettiğini söyledi.

Düzener, önceki gün Fuat Revan’ın evinin bahçesinde yapılan aramada ekili 1 kök hintkeneviri, Yuvacık köyünde Revan’a ait narenciye bahçesinde yapılan aramalarda ise, 14 kök hintkeneviri, 112 boş Bonzai paketi, 1 adet kuru sıkı tabanca, 50 gram hintkeneviri ve 7 gram eroin ele geçirdiklerini kaydetti.

Soruşturma devam ediyor.

Soruşturma memuru soruşturmanın oldukça ciddi,  aranması gereken yerlerin ve olayla bağlantılı olabilecek kişilerin olduğuna dikkati çekerek, zanlıların 6 gün daha poliste tutuklu kalmaları talebinde bulundu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.