1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. POYRAZ KARAYEL 41.BÖLÜM FRAGMANI
POYRAZ KARAYEL 41.BÖLÜM FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL 41.BÖLÜM FRAGMANI

Poyraz Karayel 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

A+A-

Kanal D'nin eğlenceli dizisi Poyraz Karayel 41. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Poyraz ve Adil Topal'ın buluşması son bölüme damga vurdu. Peki bundan sonra neler olacak? Poyraz Karayel 41. bölüm fragmanı ve merak edilenler haberimizde.

Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel 41. yeni bölümü ile heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Poyraz, Adil Topal'la tanışıyor. Öğrendikleri ise işleri iyice karıştıracak. Poyraz Karayel 41. bölümü ile 20 Ocak Çarşamba saat 20.00'de Kanal D'de..

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ
 POYRAZ KARAYEL 40. BÖLÜMDE NELER OLDU?
 
Ayşegül, Begüm yüzünden yeniden tehlikede..
 
Poyraz’ın Selin’i evine getirmiş olması Ayşegül’ü çıldırtır. Poyraz görev icabı diyerek tam Ayşegül’ü ikna etmek üzereyken Selin’in Poyraz’ı öpmeye kalkması ortalığı iyice karıştırır.
 
Poyraz’ın Ayşegül’ü bunun bir görev olduğuna inandırması için artık tek çaresi vardır: Turgut’u bulma macerasına Ayşegül’ü dahil etmek...
 
Sema ve Sefer nikahtan sonra tüm kötü günleri geride bıraktıklarını düşünürken Sema’nın hastalığının gölgesi evliliklerine yavaş yavaş çökmeye başlar. Zülfikar hayatına yeniden giren Çiğdem’le Meltem arasında kalmıştır. Kimi seçecektir?
 
Ayşegül Begüm’ün başına musallat ettiği yeni bir tehlikeyle burun burunayken Poyraz nihayet Adil’le karşılaşmak üzeredir...
 
 
ADİL TOPAL ROLÜ İLE MACİT KOPER DİZİYE DAHİL OLDU
 
1944 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Tiyatro ile ilgilenmeye lise yıllarında Beşiktaş Halkevinde başladı. LCC Tiyatro Okulu'nda Muhsin Ertuğrul, Beklan Algan ve Ayla Algan'ın öğrencisi oldu.
 
1969-1979 yıllarında Dostlar Tiyatrosu'nda oyuncu, dramaturg ve yönetmen olarak çalıştı. 1979 yılında Dostlar Tiyatrosu ekonomik nedenlerle kapanıncaya kadar bu kurumda çalışmayı sürdürdü.
 
1979/1980 sezonunda İstanbul Şehir Tiyatroları'na girdi. Yabancı işçilere yönelik bir oyun tasarlamak üzere Berlin'e gitti; “Giden, Tez Geri Dönmez” adlı oyunu yazıp yönetti.1980'de 1402 sayılı Sıkıyönetim Kanunu gereğince görevine son verildi.
 
Aralıklarla Dostlar Tiyatrosu’nda oyuncu, yönetmen, yazar olarak çalışmayı sürdürdü. 1981-1982 sezonunda Yaşar Kemal’in Ağrı Dağı Efsanesi romanını tiyatroya uyarladı ve sahneledi.
 
Koper, tiyatroculuğunun yanı sıra sinemada oyuncu ve senarist olarak çalıştı. Senaristliğe 1983’te “Seni Seviyorum” adlı film ile Atıf Yılmaz'ın teşvikiyle başladı. 1987'de yazdığı Rumuz Goncagül'den itibaren ağırlıklı olarak yönetmen İrfan Tözüm ve Ömer Kavur'la çalıştı. Oyuncu olarak Aaahh Belinda, Melodram gibi filmlerde başrol oynadı. Anayurt Oteli filminde Zebercet rolündeki başarısı ile büyük beğeni topladı. 1989'da mahkeme kararı ile Şehir Tiyatroları'ndaki görevine döndü. Tiyatro ve sinema oyunculuğu, senaristlik ve tiyatro yönetmenliği alanlarında ulusal ve uluslararası birçok ödül kazandı. Son olarak Muhteşem Yüzyıl adlı televizyon dizisinde Lala Mustafa Paşa'yı oynamıştır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.