1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Poyraz Karayel'in yapımcısından zehir zemberek açıklama
Poyraz Karayel'in yapımcısından zehir zemberek açıklama

Poyraz Karayel'in yapımcısından zehir zemberek açıklama

Poyraz Karayel'in yapımcısından zehir zemberek açıklama

A+A-

Ekranların sevilen dizisi 'Poyraz Karayel', 62'inci bölümüyle sezon finaline girdi. Ancak ekip içinde yaşanan ayrılıklar ve problemlerle bir türlü gündemden düşmedi.
 
YAPIMCI SESSİZLİĞİNİ BOZDU

 
Sezon bitmeden önce diziden ayrılan Görkem Aslan'ın sevgilisi ve aynı zamanda dizinin yönetmeni Çağrı Vila Lostuvalı'nın sezon finalinin ardından instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, ayrılıkların sebebi olarak yapımcı Ahmet Bircan'ı göstermişti. Bu açıklamanın ardından yapımcı Ahmet Bircan da sessizliğini bozdu.
 
"BU ŞAHSİYETLERE PRİM VERMEYECEĞİM"

 
Limon Yapım'ın sahibi Ahmet Bircan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile tüm eleştirilere yanıt verdi.
 
Ahmet Bircan'ın açıklaması şöyle: "Çünkü kaygımız egomuz değil dürüstlüğümüz ve insalığımız adı altında amaçsızca ve gereksiz bir şekilde şirketin ve benim ismimi kullanarak sosyal medya üzerinde prim yapmaya çalışanlara lafım şu dur ki... Bu tür Radikal kararlar şirket genelinde ve projenin gidişatıyla alakalı olduğunu, bu kararların hiçbir şekilde kişisel olarak algınlanmaması gerektiğini bilmenizi isterim. Kaldı ki, üstünden 4 ay geçmiş bir olayı, bugüne kadar hazmedip, bir sürü insanı da bu süreçte zan altında bırakan ve hiçbir türlü vicdanı rahatsızlık duymayan, dürüstlüğüne ve insanlığına inandığımız, bu şahsiyetlere prim vermeyeceğimizi bilmenizi isterim. Bu şahsiyetlerin sosyal medya üzerinden şahsıma yaptıkları karalamaların karşılıksız kalmayacağını ve sosyal medya üzerinde önceki ve bundan sonra yapacaklarına itibar etmemenizi rica ederim. Doğru olan şeyi yaptığım zaman, kaybettiğim kim varsa, hepsinin "yolu açık olsun".... Nett."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.