1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. PRENSES DİANA’NIN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ ÖNEMLİ GELİŞME!
PRENSES DİANA’NIN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ ÖNEMLİ GELİŞME!

PRENSES DİANA’NIN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ ÖNEMLİ GELİŞME!

PRENSES DİANA’NIN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ ÖNEMLİ GELİŞME!

A+A-

16 yıldır Prenses Diana’nın ölümüne şüpheyle bakılmasına rağmen devletin Paris’teki kazada parmağı olması ihtimalinin üzerine gitmeyen İngiliz basını son haftalarda yeni iddiaların ortaya çıkması üzerine tutum değiştirdi. Bazı gazeteler yeniden soruşturma açılması için kampanya yürütüyorlar.

Daily Express, bugün birinci sayfadan “Prenses Diana Öldürüldü” manşetli haberinde SAS komandolarının Prenses Diana ve sevgilisi Dodi Fayed’in bir suikast kurban gittiğinde ısrar etmelerine rağmen “Biz yapmadık” dediklerine dikkat çekti.

Kazanın olduğu dönemde elit birlikte görev yapan askerler, ölümlerin kaza sonucu olmadığından emin konuşmakla birlikte suikastın SAS komandoları tarafından yapıldığı iddialarını onaylamadıkları kaydedildi.

Manşet habere göre SAS komandolarının çoğu yanıtlanmamış çok soru olduğuna inanıyor ve “Bazılarımız Diana’nın ölümünün kaza sonucu olmadığı görüşünde ama birlikte herkes bu görüşü paylaşmıyor. Askeri bir operasyon planlandığında her şeyi hesaplamak ve talimini yapmak zorundasınız ama gene de her şey planlandığı gibi gitmeyebilir” diye konuşuyor.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.