1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. PRENSESE TEPKİ YAĞIYOR! ÜLKEYİ KARIŞTIRDI
PRENSESE TEPKİ YAĞIYOR! ÜLKEYİ KARIŞTIRDI

PRENSESE TEPKİ YAĞIYOR! ÜLKEYİ KARIŞTIRDI

Dar mini eteğiyle kent sokaklarında bisiklete binen prensesi görenler şoke oldu. Ülkeyi karıştıran...

A+A-

Prensese tepki yağıyor!
Danimarka'nın Veliaht Prensi Frederik'in eşi Prenses Mary, dar ve kahverengi renkte bir etekle bisiklete binmesi tartışma yarattı. Çocukları Vincent ve Josephine'yi yuvadan aldıktan sonra saraya dönerken görüntülenen Prenses Mary'in fotoğrafı, Daily Mail gazetesinde yayınlanınca Danimarka'da yeni tartışmalara yol açtı.

1-065.jpeg

Tartışmaya yol açan ise etek değil kask oldu. Daily Mail, Prenses Mary'i şık bir kadının büyük bir kentte çocuklarını yuvadan bisikletle aldığı şeklinde duyurdu ancak Danimarkalılar Prenses Mary ve çocukların başında kask olmamasına dikkat çekerek, çocuklarına kötü örnek olmakla suçladılar.

Danimarka Bisiklet Federasyonu Başkanı Klaus Bondam resmi sosyal paylaşım sitelerine koyunca, üç günde 1300 kişi tarafından beğenildi, 240 kişi tarafından paylaşıldı. Kopenhag Turizm Müdürlüğü de resmi paylaştı, orada 1302 kişi tarafından beğenildi 200 kişi tarafından paylaşıldı. Ancak beğeniler eleştirilerle birlikte geldi.

Örneğin, Kian Kestler "kaskınız nerede?" sorusunu yöneltti. Dorte Just Björnskov "kaskı evde mi unuttular acaba?" sorusunu sorarken, Jerry Arnold "hayır, hayır Mary" kelimelerini kullandı. Bazıları "STOP" yazarken, bazıları da Prenses Mary'in güzel olduğunu ancak çocuklarına kask giydirmeyecek kadar düşüncesiz olamayacağını yazdılar. Resme olumlu bakanlar da Prenses Mary'in eşi Veliaht Prens Frederik gibi davranarak normal bir hayat yaşadıklarını göstermek istediği yorumlarını yaptılar.

Tartışmaların nereye varacağı merakla bekleniyor. Kraliyet Ailesinde, sadece Prenses Mary, eşi Veliaht Prens Frederik değil, Prens Joachim ve eşi de çocuklarını aynı tipte bisikletle (kasa tipi) gezdiriyorlar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.